Tres partits i tres alineacions indegudes als vuitens de final de la Copa Constitució Protecvall. No va ser el millor dia per a alguns clubs. L’Atlètic Club Escaldes, vigent campió, i també la UE Engordany i l’FC Encamp van situar en el seu onze inicial un jugador sancionat de la temporada passada. Els escaldencs, dirigits per Fede Bessone, són els vigents campions de la competició i poden pagar molt car el seu error. El CF Pas de la Casa, curiosament amb molts exjugadors de l’Atlètic Club Escaldes, té decidit impugnar el partit que va acabar 2 a 1 favorable a l’actual líder de la Lliga Multisegur Assegurances. 
El tècnic argentí de l’Atlètic va situar en l’onze inicial el migcampista barceloní Víctor Alonso. El jugador arrossegava un partit de sanció després de ser expulsat amb el seu anterior club, l’FC Santa Coloma. Des del CF Pas de la Casa, primer classificat a la Lliga UNIDA, ja coneixien a través d’una circular que va enviar l’ens els jugadors sancionats. De fet, els de Sebas Varela no van poder alinear dos sancionats del curs passat: Diego Marinho, més conegut com a Deco, i Derrick Pachou. Els dos van ser expulsats a la final del curs passat amb el seu anterior club, la UE Extremenya, i cap dels dos va estar convocat. 
En cas que el recurs del CF Pas de la Casa prosperi al Comitè de Competició, els de Sebas Varela s’enfrontaran diumenge als quarts de final a l’Assega Ranger’s, el setè classificat de la Lliga UNIDA. Si accedeixen a semifinals, el rival serà el guanyador de l’eliminatòria entre la UE Engordany i l’FC Santa Coloma. 
Qui va cometre també una irregularitat en la seva alineació de diumenge va ser la UE Engordany. Els de Jesús Barón van situar el seu equip titular a un dels seus nous fitxatges, el davanter Josele Aguilar. El golejador també va ser sancionat quan defensava el Penya Encarnada. També arrossegava un partit de sanció i diumenge va marcar un espectacular gol en el triomf contra l’Atlètic Amèrica.  Això sí, el club de la Lliga UNIDA finalment mpugnarà el partit. Si el Comitè de Competició tingués una resolució favorable s’enfrontarien a l’FC Santa Coloma. 
L’FC Encamp, que va quedar eliminat diumenge de la Copa Constitució, també va alinear de manera indeguda el lateral esquerre Rodrigo Varela. L’argentí també tenia un partit de sanció de la final del curs passat jugant amb la UE Extremenya. El partit contra la UE Sant Julià de diumenge va acabar amb un 4 a 2 favorable als de Pablo Huerga. Els lauredians s’enfrontaran als quarts de final a l’Inter Club Escaldes.