La primera edició del Crèdit Andorrà Open ja té campiona. Alycia Parks, tennista nord-americana de només 21 anys i fins ahir 134a del rànquing WTA, es va endur el títol en categoria individual. La d’Atlanta, que va arribar al Principat després de perdre en les semifinals de l’ITF Open Ciudad de Valencia, es va treure l’espina i va aconseguir superar a la final la sueca Rebecca Peterson, de 27 anys i número 136 del món, per un contundent 1 a 6 i un 4 a 6. El triomf de Parks suposa que ascendeixi al Top-100 i també es classifiqui per disputar el pròxim  Open d’Austràlia.
Parks va arribar a la final en eliminar en les semifinals l’espanyola nascuda a Moldàvia Cristina Bucșa per un doble 6 a 3. Mentrestant, Peterson va accedir a la final en eliminar la croata Ana Konjuh per 6 a 3 i 6 a 1.
En dobles, el títol va ser per a la parella formada per Weronika Falkowska i Cristina Bucșa, que van guanyar el binomi format per Anastasia Zakharova i Angelina Gabueva per 7 a 6 (7 a 4) i 6 a 1.
En el torneig sub-14, la campiona en categoria femenina va ser Maria Echegoyen per davant de Gisela Esparza. Per la seva  banda, en masculina es va endur el premi Guillem Davasse, superant a la final Bruno Alonso.
El primer torneig professional de tennis femení al país es va disputar al Poliesportiu, tot i que s’esperava més assistència de públic. Tots els ulls van mirar cap a Vicky Jiménez, que va perdre en primera ronda contra Tatjana Maria i en dobles, formant parella amb Georgina García, també van ser eliminades a la primera.