Del 3 a 1 contra el Reial Madrid-Castilla al 0 a 0 contra la UE Costa Brava es va passar al recital de 35 minuts de durada contra el Gimnàstic de Tarragona. L’FC Andorra, amb moltíssima contundència en la primera part, es va imposar per 0 a 3 als de Raül Agné i continuen a la part alta de la classificació del grup 2 de primera RFEF i segueix en tercera posició amb 35 punts.
Passeig triomfal de 30 minuts de durada. Els d’Eder Sarabia van imposar el seu estil des del primer minut. Ritme alt de pilota i arribades constants a l’àrea. Raül Agné, tècnic del Gimnàstic Tarragona, va situar un lateral esquerre com a lateral dret. Joan Oriol va patir de valent en aquesta posició, que no és la seva de natural. Al minut 2 ja va arribar el primer avís de l’FC Andorra. Héctor Hevel va robar la pilota a Nil Jiménez, però el seu xut fluix i centrat el va aturar sense problemes Manu García. Tot seguit, l’àrbitre de Castelló, Iván Muñoz Pérez, va xiular penal en una jugada individual de Manu Nieto per la banda dreta que va ser obstaculitzat per un defensor tarragoní. El penal el va transformar Marc Fernández enganyant Manu García.
L’allau de joc ofensiu dels d’Eder Sarabia va continuar i al minut 8, Manu García va refusar un xut ras des de la frontal de l’àrea, Marc Fernández. El porter andalús va continuar amb el seu recital i també va refusar una boleia de Manu Nieto després d’una deixada de Marc Fernández. Després va ser el torn d’Héctor Hevel amb un xut llunyà que també va aturar Manu García.
El Gimnàstic Tarragona no va existir en els primers 30 minuts. La pilota no li durava en la seva possessió. Al minut 18, Manu Nieto va provar amb un xut des de la frontal de l’àrea, però massa centrat i va aturar Manu García. Els de Raül Agné van despertar i ho van fer amb una acció individual de Robert Simón per la dreta, tot i així, la seva centrada cap a Pedro Martín la va refusar Adrià Vilanova.
Al minut 30 va arribar un error flagrant d’Aythami Artiles. El defensa central canari va cedir de cap en direcció al seu porter i Manu Nieto va aprofitar la pilota morta per driblar Manu García i fer el 0 a 2. Tres minuts després, el 0 a 3 també va ser de Manu Nieto. L’andalús va rematar de cap una centrada per l’esquerra de Martí Vilà.
El Nàstic, quan agonitzava la primera part, va tenir l’oportunitat d’escurçar diferències a l’electrònic. Nil Jiménez es va plantar sol davant de Nico Ratti, va marxar d’ell picant la pilota per sobre i el seu remat de cap no va arribar a rematar Pedro Martín a boca de canó.
A la represa, els d’Eder Sarabia ja van començar a pensar en el pròxim partit contra l’Algeciras i el Gimnàstic Tarragona va voler netejar la pèssima imatge de la primera part. Els d’Agné van poder marcar l’1 a 3 amb una mitja xilena de Fran Carbia després d’una prolongació de cap de Pablo Fernández.
Quasi sense voler, Eudald Vergés va tenir el 0 a 4 amb un xut ras al pal en rebre de Sergio Molina. Els canvis van trencar el ritme de partit i els tarragonins també van comptar amb el debut de l’habilidós extrem de Figueres, Víctor Valverde. Al minut 75, Pablo Fernández va rematar amb el pit a fora una centrada de Robert Simón. L’FC Andorra també va tenir la seva amb un xut d’Iván Gil per sobre del travesser. En definitiva, van tenir suficient en 35 minuts. La resta va sobrar i ja toca dissabte l’Algeciras.

0- GIMNÀSTIC TARRAGONA: Manu García, Joan Oriol, Aythami Artiles, Álex Quintanilla, Nil Jiménez (Bonilla, 57'), Javi Ribelles (Víctor Valverde, 70'), Elías Pérez, Pedro del Campo, Robert Simón, Pedro Martín (Pablo Fernández, 46') i Dani Romera (Fran Carbia, 19').

3- FC ANDORRA: Nico Ratti, Martí Vilà, Adrià Vilanova, Diego González, Álex Pastor (Adrià Altimira, 61'), Sergio Molina (Iván Gil, 79'), Marc Aguado, Rubén Bover (Dani Morer, 73'), Héctor Hevel, Marc Fernández (Eudald, 61') i Manu Nieto (Rubén Enri, 79').

ÀRBITRE: Iván Muñoz Pérez (Castelló). Grogues a Aythami Artiles i Víctor Valverde –Gimnàstic Tarragona– i Diego González i Marc Aguado –FC Andorra–.

GOLS: 0-1 Marc Fernández, penal (3'), 0-2 Manu Nieto (30') i 0-3 Manu Nieto (33').

LLOC: Nou Estadi de Tarragona. 2.195 espectadors.