No tenen límits. Ja no els van tenir a l’hora de comprar la plaça i dipositar més de 400.000 euros a la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) que ningú sap on han anat ja que el Reus no competeix a la tercera divisió espanyola. Tampoc no van tenir límits a l’hora de fitxar jugadors de l’estil de Víctor Casadesús –un exprimera divisió–. L’equip dirigit per Gabri García marca estil i ho fa en una categoria on és difícil practicar un joc de toc. Tenen personalitat i els jugadors també ideals per practicar aquest tipus de futbol. Per segon cap de setmana consecutiu han sotmès el seu rival. Diumenge passat van passar per sobre del Gimnàstic de Tarragona i ahir van golejar per 3 a 0 el Sociedad Deportiva Ejea aragonès que encara no havia perdut cap partit en les quatre jornades del grup III de segona divisió B espanyola.
La posada en escena de l’FC Andorra va ser espectacular. L’onze inicial de Gabri García només tenia la novetat del colombià Jilmar Torres per la lesió del veterà Fede Bessone. L’exjugador del Melilla va compartir banda amb un ex-Sant Andreu com ell, Jordi Méndez, ara a l’Ejea. Els tricolors van dominar el seu rival a plaer i van imposar el seu estil de toc i toc des de bon principi. Al minut 3, Musa Sidibé ja va gaudir de la seva primera oportunitat de gol, però l’ex del Llagostera va rematar desviat quan havia rebut lliure de marca una passada de Martí Riverola. Tot seguit, l’exmigcampista de l’FC Barcelona va provar amb un xut de lluny que va aturar sense problemes Rafa Santos. L’inici de partit va ser trepidant i al minut 5 l’andalús Manu Molina va realitzar un gran eslàlom marxant amb velocitat de Miguel Loureiro i Rai Marchán, però la seva passada de la mort la va tallar Jilmar Torres. Aquest va ser el primer avís d’un conjunt aragonès sense cap tipus de profunditat. Quatre minuts després, Musa sol al punt de penal després de rebre de Moha Keita va enviar als núvols. Un minut després, l’extrem Moha va fer una passada a l’espai lliure cap a Ernest Forgas, però l’ex del Reus B no va controlar gens bé. I ja ho diuen que un bon control és mig gol i més a dins de l’àrea. En plena allau de joc ofensiu de l’FC Andorra, Moha Keita assistia Ernest Forgas i aquest feia la passada de la mort cap a Musa, però l’ex del Llagostera no va arribar per ben poc per rematar a boca de canó.
Abans d’arribar-se al descans, Mario Garde feia una centrada per l’esquerra i Nico Ratti refusava abans de la rematada de David Mainz. Tot seguit, Roland Gbizie va provar amb un xut llunyà ras que sortia ben a prop del pal de la porteria defensada per Nico Ratti. Als vestidors marxaven els dos equips i amb un FC Andorra brillant, però sense rematada final.
Al segon acte va arribar el que va faltar al primer. Només començar, una jugada individual de Musa Sidibé per banda dreta en direcció a la frontal, Ernest Forgas li va robar la pilota i a la mitja volta i amb un xut sec va batre el veterà porter Rafa Santos. La resposta de l’Ejea va arriba poc després amb un xut llunyà de Manu Molina aturat sense problemes per Nico Ratti. Al minut 57, un contracop de l’FC Andorra va portar el 2 a 0 amb un gol de Musa a porteria buida després de fer bona una assistència de Rubén Bover.
Els aragonesos no van trobar resposta al domini total tricolor. Al minut 71, Gabri García va fer debutar el fitxatge estrella, Víctor Casadesús. El veterà davanter mallorquí va marcar la primera que va tenir i va ser amb una bonica passada de Miguel Palanca, la va controlar amb el pit i va batre Rafa Santos. Del 3 a 0 al final toc i toc i més toc i un Ejea que ja havia mostrat la bandera blanca de rendició. El proper partit serà diumenge contra l’AE Prat.

El segon equip de l’FC Andorra suma els tres primers punts

Estrena amb victòria. El segon equip del Futbol Club Andorra, dirigit per Carlos Sánchez, més conegut esportivament com El Maño, van imposar-se dissabte per 1 a 2 al Pardinyes B a l’inici del grup 21 de quarta catalana. Els tricolors es van avançar ben aviat en el marcador amb un gol de Rafeal. Tres minuts després, el Pardinyes B va reaccionar i ho va fer amb un gol de Pau Fargues. Aquest resultat d’empat a 1 es va mantenir fins al minut 83 quan el davanter Izan Fernández, que el curs passat va tenir minuts amb el primer equip a primera catalana, va fer el gol de la victòria superant Marc Ramos. En l’equip dirigit pel Maño també va jugar el porter Víctor Silverio que també va jugar amb el primer equip. El proper partit serà diumenge contra el Verdú-Vall del Corb.