La selecció nacional sub-21 va anar de menys a més durant el matx però va acabar cedint davant la superioritat txeca.

Andorra cau davant una República Txeca superior física i tècnicament

M.S./ Foto: FAF

La selecció sub-21 segueix sense puntuar en el Preeuropeu després de caure ahir per 0-3 davant la República Txeca, que va imposar la seva superioritat física i tècnica a la gespa de l’Estadi Nacional.

L’equip de Jan Suchopárek, líder del grup G, va sortir pel partit des de bon inici i abans d’arribar al primer minut de joc ja va forçar un primer córner. Els txecs tocaven i combinaven amb facilitat mentre els homes d’Eloy Casals rebutjaven com podien la pilota lluny de la porteria defensada per Rebelo. El domini txec va tenir premi ben aviat i al minut 6 Karabec recollia al segon pal una centrada de Soucek des de la dreta per batre amb comoditat el porter andorrà.

El gol va esperonar encara més els homes de Suchopárek, que al minut 10 ampliaven l’avantatge després que Fila aprofités una pentinada dins l’àrea de Karabec després que Cedidla pengés la pilota des del mig del camp.

Amb el partit encarat, el combinat txec va abaixar una mica la pressió i els tricolors van començar a combinar en curt i no només buscar la pilotada llarga, tot i que sense aproximar-se amb perill als dominis de Jaros, ahir un espectador més. A la mitja hora de joc Rosas va forçar una falta a la frontal de l’àrea, però el xut de Fernández va sortir per sobre el travesser en la que va ser la primera ocasió dels homes de Casals.

Fins al descans joc trabat al mig del camp amb tímides aproximacions dels visitants que no renunciaven a ampliar l’avantatge tot i que no estaven tan encertats com en els deu minuts inicials.

En la represa els tricolors van mirar d’avançar línies i es van acostar amb perill a l’àrea txeca tot i que una bona centrada de Rosas després d’una bona jugada personal no va trobar rematador i la defensa la va enviar a córner. Tot el contrari que una falta lateral servida per Reynes des de la dreta al minut 56 que Fila enviava de cap als fons de la xarxa aconseguint el seu doblet particular i situant el 0 a 3 en el marcador.

Dos rematades de Karabec i Reynes, la primera aturada per Rabelo en dos temps i la segona per sobre el travesser haurien pogut ampliar el marcador encara amb vint minuts per jugar-se. Amb el partit decidit carrusel de canvis als dos conjunts i temps encara perquè l’àrbitre del matx, el maltès Matthew de Gabriele, anul·lés un gol a Ostrak que es trobava en fora de joc.