Andorra 1, format per Ainhoa Piccino, Etna Pou, Jan Torres i Max Black van acabar en quarta posició al National Team Event del Trofeu Borrufa que es va disputar ahir a la tarda al Canaro. Aquesta és una de les proves que agrada més a les delegacions, ja que lluiten per equips en un eslàlom gegant paral·lel. Uns descensos eliminatoris on van caient els equips fins a decidir el campió.
Els Països Baixos es van proclamar campions en la final i van deixar Espanya amb la plata. Es va decidir de manera ajustada després d’acabar amb empat a 2, però els holandesos van ser primers per menys de dues dècimes de diferència. El bronze va ser per a Polònia, que va superar en la lluita pel tercer i quart lloc Andorra 1, i això que van acabar empatats a dues victòries, però la diferència de temps ha estat clau. Andorra 1 va superar Grècia en la primera ronda i es va imposar a Txèquia en els quarts de final.
 L’equip d’Andorra 2, format per Isabella Pérez, Jordi Rogel, Zoe Carretero i Marc Visa va perdre en els vuitens de final contra Espanya 2. L’equip andorrà va guanyar dues de les quatre curses, tot i així, van quedar fora per la diferència de temps. Avui es disputaran les proves d’eslàlom U14 i gegant U16, que s’havien d’haver disputat ahir, a les pistes de La Portella del Mig i Les Canals d’Ordino Arcalís. L’inici de les proves serà a les 10 del matí.