Aparició clau a terres movedisses. Faltaven 2’40” per acabar el partit. L’Urbas Fuenlabrada superava el BC MoraBanc per 61 a 59 després d’un triple de Melo Trimble. El base nord-americà Clevin Hannah encara no havia anotat cap punt. No estava sent el seu millor dia. El que tenen els genis. L’internacional per Senegal anota els seus dos primers punts i empata el partit a 61. Baixa al fang. En un partit dominat per les defenses i els errors no forçats. Lleig. A 2’03”, Hannah anota un triple pel 61 a 64 i després assisteix a Parakhouski, que en una segona instància després de fallar el primer tir, situa el 61 a 66. A 22”4, el menut base anota dos tirs lliures per deixar el 65 a 71. Aquesta vegada, el xou  de Hannah va ser de només 2’40” i va ser clau per assolir l’onzena victòria d’aquest curs per continuar amb opcions d’estar entre els vuit primers en vèncer per 65 a 75 l’Urbas Fuenlabrada.
La posada en escena va ser bona. Sòlids en defensa, tot i que força erràtics en el tir. Amb el 2 a 4 a l’electrònic després d’una esmaixada espectacular de Bandja Sy (el parisenc continua sense trobar-se) va arribar, als quatre minuts de partit, la lesió de Malik Dime que va tornar a partir un esquinç de turmell. Navarro va apostar per donar entrada a Artsiom Parakhouski i l’armari bielorús va dominar a la pintura contra un Urbas Fuenlabrada amb manca de centímetres. El center del BC MoraBanc va anotar vuit punts per deixar el 8 a 17. El millor jugador dels de Javier Juárez, Melo Trimble, només va anotar 2 punts en aquest primer quart. Això sí, un parcial de 6 a 2 dels locals els va apropar a cinc punts (14 a 19).
La millora en el joc de l’Urbas Fuenlabrada va continuar. El BC MoraBanc es va diluir. Va deixar d’anotar i va passar de guanyar de 9 punts (17 a 26) a encaixar un parcial de 13 a 3 per tancar el final del segon quart amb un 30 a 29. El triple de Melo Trimble els va donar avantatge als de Javier Juárez contra un equip andorrà fluix en tots els sentits i sense arguments en el joc ofensiu amb 0 punts de Hannah i amb Dime lesionat i Gielo a la banqueta sense jugar per unes molèsties. La situació dels de Navarro no convidava massa a l’optimisme. Només 10 punts en 10 minuts. Pobre aportació en atac.
A la represa, els dos equips, per fi, van aterrar al parquet. Primer els de Navarro van fer un parcial de 0 a 8 per el 30 a 37, gràcies a la inspiració de Jelínek amb dos tirs lliures anotats i dos triples. Hannah continuava negat i va marxar a la banqueta amb tres faltes. Els de Javier Juárez van respondre amb un parcial de 8 a 0 pel 38 a 37 amb dos triples de Novak al més pur estil Marcelinho Huertas. L’aparició de Senglin va ser clau per seguir amb opcions i al final del tercer quart es va arribar amb un ajustat 48 a 49.
La igualtat va ser màxima a l’últim quart. L’encert de Senglin  (15 punts) i Jelínek (19 punts) va ser decisiva per arribar al final del partit amb opcions. Per part de l’Urbas Fuenlabrada, Melo Trimble aguantava els seus a cop de triple i també de lideratge ofensiu. A 2’40” va aparèixer Hannah. No havia fet absolutament res de res. L’ansietat l’estava superant, però els genis tenen aquestes coses. A més a més, també va ser important un triple de Bandja Sy amb el 63 a 66 a 30”. Una tècnica a Javier Juárez per protestar va liquidar un partit de terres movedisses. De pur fang. De gens de fluïdesa. De poc encert i de poca brillantor. Només ho va netejar Clevin Hannah cap al final i també l’encert anotador d’un Jelínek que va donar la de calenta. El proper partit diumenge contra el BAXI Manresa.

Ibon Navarro: “Els punts de Hannah i el triple de Sy van ser decisius per assolir el triomf”

Ibon Navarro era més que conscient que el partit no va destacar per la seva brillantor. De fet, les defenses i els errors es van imposar als atacs. El resultat final de 65 a 75 va ser la millor descripció de tot plegat. “Hem arribat al partit, els dos equips, tensionats de més. Els baixos percentatges, els errors, sobretot, en atac van marcar la primera part. Aquest era un partit on havien d’aparèixer jugadors i l’aparició de Novak i de Trimble els han donat a ells la possibilitat de tornar al partit”, va reconèixer Ibon Navarro, que va ser crític amb el joc d’atac de l’equip. “Un joc pla i patint molt per la seva pressió defensiva i al final han aparegut dos jugadors que no havien anotat pràcticament res com Hannah i Sy. Els punts de Hannah i el triple de Sy han estat decisius per assolir la victòria final”, va sentenciar el tècnic vitorià.

URBAS FUENLABRADA: Melo Trimble (20), 'Obi' Emegano (2), Eyenga (6), Leo Meindl (1) i Kyle Alexander (2) -cinc inicial-; Marc García (7), Chema González (4), Cheatham Jr. (6), Novak (15) i Samar (2).

BC MORABANC ANDORRA: Hannah (7), Palsson (5), Oriol Paulí (6), Bandja Sy (5) i Malik Dime (2) -cinc inicial-; Sergi García (0), Parakhouski (10), Jelínek (19), Senglin (15), Nacho Llovet (4) i 'Tunde' (2).

ÀRBITRES: Òscar Perea, Juande Oyón i Iyán González. Sense eliminats.

LLOC: Pavelló Fernando Martín de Fuenlabrada. Sense públic. Partit corresponent a la jornada 19 de la Lliga ACB.