Adrià Regada i Roger Turné als Mundials.

Arnau Graslaub cau en les classificatòries del descens júnior dels Mundials

V. D. / Foto: Federació Andorrana de Ciclisme
Retorn i caiguda. Arnau Graslaub, biker de la Federació Andorrana de Ciclisme (FAC), va caure en les classificatòries del descens júnior dels Campionats del Món de BTT que es disputen a Les Gets (França). Graslaub, que havia tingut bones sensacions als entrenaments, va tornar a patir un revés i es va dislocar l’espatlla. “Bastant malament. La meva roda va decidir no agafar-se al terra i he caigut i m’he dislocat  l’espatlla. I no sé ben bé per què. Anava bé i en un revolt molt fàcil la roda m’ha marxat i a terra. No sé què pensar. És increïble. És part del joc”, va reconèixer força decebut Graslaub, que torna cap a Barcelona després d’haver estat en observació a l’hospital. “Quan em recuperi em posaré a entrenar com un animal i l’any vinent penso rebentar-los a tots literalment. Ara, paciència”. El primer va ser el britànic Jordan Williams.
Com a contrapunt, en el descens elit Àlex Iscla es va classificar per disputar la final de demà en acabar en 75è lloc –es classificaven els 80 primers. El primer lloc va ser per al francès Benoit Coulanges. “No ha estat una baixada bona per a mi, però m’he classificat que és l’important”, va dir Iscla.
També es va disputar la prova de cross-country júnior amb la participació dels joves Adrià Regada i Roger Turné. El primer no va passar el tall i va ser doblat. El segon va ser 68è a 10’ del primer classificat, l’alemany Paul Schehl amb 1’02”48. “Molt contents d’aquests resultats”, va dir Iván Vila, director tècnic de la Federació Andorrana de Ciclisme. Diumenge es disputarà la prova de cross-country sub-23 amb Kilian Folguera i l’elit amb Xavier Jové.