El corredor de curses de muntanya de la Federació Andorrana de Muntanyisme (FAM), Arnau Soldevila, va aconseguir ahir finalitzar en tercera posició en la categoria sub-23 a la Trail Ulldeter disputada a Camprodon. El recorregut de la prova, amb un nou format i un exigent protocol d’actuació per complir amb les mesures de seguretat i d’higiene per la Covid-19, ha comptat amb 24 quilòmetres i 1.300 metres de desnivell positiu amb sortides programades dels corredors. Arnau Soldevila va fer un temps de 2 h 15’51” i va ser també sisè de la classificació general. En la categoria sub-23, el primer lloc va ser per a Miquel Corbera (Club Atletisme Montornès) amb 2 h 14’29” i el tercer va ser Arnau Aranda (Atxacuca) amb 2 h 18’29”. En categoria absoluta es va imposar Aleix Domènech (Centre Excursionista Olot) amb 2 h 03’06”.