Els jugadors del Reial Saragossa celebren el 0 a 1 de ‘Bebé’ al minut 92 contra un FC Andorra que no aixeca cap.
Els jugadors de l'FC Andorra es van mostrar força decebuts al final del partit.

‘Bebé’ encén les brases

Víctor Duaso / Fotos: Reial Saragossa / FC Andorra
Tiago Manuel Dias Correia, més conegut esportivament com a Bebé, va provocar la quarta derrota consecutiva de l’FC Andorra, que suma cinc punts dels últims 27 en joc. L’exjugador del Rayo Vallecano, que acaba d’arribar al Reial Saragossa, va marcar en l’última jugada del partit després d’una pèrdua d’Iván Gil, un contracop liderat per Francho Serrano, amb assistència de Giuliano Simeone i gol de Bebé. Una jugada que va agafar l’FC Andorra amb els pixats al ventre i que encén les brases en un equip que hauria de fer un pensament o més d’un mentre Gerard Piqué, un dels màxims accionistes, està entusiasmat amb la seva Kings League.
La posada en escena de l’FC Andorra no va ser la d’un equip que necessita guanyar sí o sí per trencar una ratxa de tres derrotes consecutives i de cinc punts dels últims 24 possibles. Els d’Eder Sarabia van tenir la pilota com sempre, però els va faltar velocitat i profunditat. El Reial Saragossa, amb el seu estil, va tenir les millors oportunitats de gol d’uns primers 45 minuts amb poc ritme i ensopits. Els de Fran Escribá, sigui com sigui, van tenir les idees més clares. Es van defensar amb molt d’ordre i en els contracops van crear perill amb un Giuliano Simeone, un dels fills del Cholo Simeone, que té molt de futur per endavant.
Al minut 1, els aragonesos van donar el seu primer avís i va ser amb un xut des de la frontal de l’àrea de Francho Serrano que va refusar Marc Vidal. El refús va anar a parar a Valentín Vada, tot i així el xut de l’argentí el va refusar llençant-se a la gespa Petxa. Dotze minuts després va arribar la segona ocasió clara del Saragossa. Després d’un córner en curt a favor de l’FC Andorra, Víctor  Mollejo va iniciar un contracop i va assistir a Giuliano Simeone. El fill del Cholo va rematar creuat al pal.
A la banqueta, Eder Sarabia es desesperava. Xerrava amb els seus ajudants i també protestava al quart àrbitre. Al minut 32, Víctor Mollejo es va lesionar i va entrar al seu lloc Miguel Puche. Abans d’arribar al descans, al minut 39, una excel·lent passada de Fran Gámez cap a Giualino Simeone la controlava el davanter, de només 20 anys, amb el taló i marxava amb velocitat de Diego Alende, però Marc Vidal, molt atent, va refusar el seu remat des de fora de l’àrea i després el porter de Vila-real va evitar que anés a porteria el refús de Puche. L’àrbitre va decretar sis minuts d’afegitó i al minut 3 del temps extra va arribar la primera ocasió amb cert perill de l’FC Andorra. Héctor Hevel va rematar per sobre del travesser després de rebre una passada de Pampín. Molt a millorar al segon temps i poc a empitjorar.
I el joc pla va seguir i només es va activar amb l’entrada d’Altimira i Valera. Aquests dos jugadors van aportar atreviment o més poca vergonya, que és el que faltava. Algú que se saltés el guió. Ja no parlem de pla B, ja que alguns potser es molesten, però faltava veure si Cristian Álvarez, tot i la seva edat (37 anys), continua estant en forma. El primer xut que va aturar amb cert perill va ser un de Jacobo González al minut 89. I en l’última jugada del partit va arribar el gol de la derrota tricolor. Iván Gil rellisca a la frontal de l’àrea aragonesa, Francho agafa l’esfèrica i li entrega a Giuliano i aquest a Bebé. Final del compte amb molta moralina.

Eder Sarabia: “Ens ha faltat cap i intel·ligència”

Un pel crític, però només un pel. Eder Sarabia, tècnic de l’FC Andorra, va analitzar d’aquesta manera la quarta derrota consecutiva: “La paraula no és injust. Potser és millor cruel. Al final, la realitat és que tot passa per alguna cosa. Ens ha costat entendre el partit i crec que hem sortit amb molt de cor, moltes ganes i molta voluntat. Ens ha faltat cap i intel·ligència. Hem perdut la pilota massa ràpid i això ha provocat que ens hagin fet unes bones pallisses. És el partit on més ens ha tocat córrer”, va dir l’entrenador de Bilbao, que va tornar a fer una lectura positiva. “Mereixem molt més del que estem aconseguint. És el moment de creure i ser valents. El Saragossa estava signant l’empat i és al màxim que aspirava i s’ha trobat amb el gol. Els estàvem sotmetent”, va analitzar.

0- FC ANDORRA: Marc Vidal, 'Petxa' (Adrià Altimira, 75'), Diego Alende, Mika Mármol, Diego Pampín, Marc Aguado, Sergio Molina (Iván Gil, 55'), Héctor Hevel, Almpanis (Jacobo González, 55'), Bundu (Germán Valera, 62') i Carlos Martínez (Bakis, 62').

1- REIAL SARAGOSSA: Cristian Álvarez, Fran Gámez, Alejandro Francés, Jair Jr., Carlos Nieto, Zapater (Jaume Grau, 87'), Francho, Sergio Bermejo ('Bebé', 46'), Vada (Tomás Alarcón, 66'), Giuliano Simeone i Víctor Mollejo (Puche, 32').

ÀRBITRE: Luis Mario Milla Alvéndiz (Comitè andalús) i al VAR David Pérez Pallas (Comitè gallec). Grogues a Diego Pampín –FC Andorra– i 'Bebé' –Reial Saragossa–.

GOL: 0-1 'Bebé' (92').

LLOC: Estadi Nacional d'Andorra la Vella. 2.220 espectadors.