Facu Campazzo va donar llum al vigent campió, el Reial Madrid. El base argentí, de 29 anys, i ex de Peñarol va realitzar la seva millor actuació a la Lliga ACB i va salvar l’equip dirigit per Pablo Laso en aquesta fase final excepcional de la Lliga ACB que s’està disputant a València. Els blancs, amb un Campazzo excels, es van imposar per 95 a 90 al València Basket, l’amfitrió, en un partit no exempt de patiment. El grup B, en el qual també hi ha el BC MoraBanc, té la classificació per la part de dalt en un puny, amb quatre equips amb dues victòries i una derrota: València Basket, Reial Madrid, San Pablo Burgos i Herbalife Gran Canària.
Facu Campazzo, internacional per Argentina, va tenir una tarda extraordinària i es va fer estimar per l’NBA amb un total de 29 punts, 11 assistències i 42 de valoració. De fet, al primer quart ja es va jugar al que va voler el menut base argentí. Ell va generar joc i també va anotar. Els de Laso van anotar 31 punts els primers 10 minuts i Campazzo no va ser l’únic argentí que destacava a la pista, ja que l’aler Gabi Deck també va sobresortir. El València Basket, dirigit per Jaume Ponsarnau, no es va rendir en cap moment i va estar liderat per l’aler gallec Alberto Abalde. El jugador de Ferrol, i fill d’un històric del bàsquet gallec, va anotar 17 punts i va valorar 21. Ell va ser l’ànima, un cop més, dels
 valencians.
El festival anotador va continuar al segon quart fins que Campazzo va descansar per ordre de Laso. Va ser al minut 14 i l’argentí va agafar aire amb un 21 de valoració. Els blancs van arribar a guanyar de 12 (42 a 30) amb un 9 de 12 en triples. El partit es va convertir en un intercanvi de cistelles i un parcial de 2 a 11 dels valencians  va fer que els de Ponsarnau entressinnovament  dins del partit amb un 50 a 46. Dos triples consecutius del serbi Vanja Marinkovic van deixar el 56 a 52 favorable al Reial Madrid al descans.
El València Basket va aconseguir a la represa situar-se per davant en l’electrònic amb dos triples consecutius: un d’Aaron Doornekamp i un altre de Joan Sastre per deixar el 65 a 67. La reacció la va signar, com no, l’omnipresent Campazzo, i el tercer quart va acabar amb un 74 a 71 favorable als de Laso i amb 31 de valoració per al menut director d’orquestra
argentí.
A l’últim quart va aparèixer el pivot montenegrí Bojan Dubljevic. Ell va provocar faltes al gegant Edy Tavares i quan quedaven sis minuts per al final del partit, el València Basket guanyava per 78 a 82. Tot seguit, Laso va ordenar una defensa força curiosa: l’argentí Deck per aturar l’armari Dubljevic. La fórmula li va servir per descol·locar el València Basket i a 1’22” Sergio Llull anotava la seva primera cistella per situar el 90 a 87. Els errors van condemnar els amfitrions. A 1’02”, Campazzo va anotar un 2+1 per al 92 a 89. Abalde va intentar el miracle, però Campazzo va sentenciar amb dos tirs lliures més. El Madrid serà el pròxim rival del BC MoraBanc i s’enfrontarà demà a les 18.30 hores a l’equip dirigit per Ibon Navarro.
En l’altre partit del grup B, el San Pablo Burgos de Joan Peñarroya va patir la seva primera derrota en caure a la pròrroga contra l’Herbalife Gran Canària per 91 a 87. Theo McFadden, de l’equip burgalès, va tenir l’opció d’evitar el temps extra, però el seu tir no va entrar.