El Sideco FC Encamp va tornar a conquerir la Supercopa d’Andorra de futbol sala. Foto: FAF

Campions sense Saviola i Juli

Defensa del títol feta. El Sideco FC Encamp, sense el seu binomi golejador format per Javier Saviola i Juli Sánchez, va tornar a assolir el títol de la Supercopa de futbol sala en vèncer a la final disputada als Serradells el Black House Atlètic Escaldes de l’entrenador-jugador Diógenes Lino Baptista, més conegut esportivament com a Cabinho. Els encampadans, dirigits per Óscar Guerrero, vigents campions de la primera divisió i que també comparteixen lideratge amb els escaldencs i el DDS Madriu, es van avançar al minut 9 amb un gol de David Requena. El jugador del Sideco FC Encamp va recollir un refús del porter Xavito a xut de Leo Alves. El jugador, que va destacar en futbol amb l’FC Andorra, entre d’altres, va ser el millor jugador de la final.
El campió de 19 lligues es va mostrar molt sòlid en defensa i quan fallava a nivell defensiu es trobava amb un encertat Aitor Rubio. Al minut 13 va estar a punt de marcar Aitor Herrera, però no va arribar al segon pal després d’un servei d’Allan Nepomuceno. A la jugada següent, Marçal Raventós, totalment lliure de marca, va enviar el seu xut al pal. La resposta encampadana va arribar amb una ocasió clara de Leo Alves que no va aprofitar una assistència de taló d’un company. Abans d’arribar al descans, Jonny Flores es va topar amb un Aitor Rubio encertat sota pals.
A la represa, el Black House Atlètic Escaldes va buscar l’empat des del primer minut, però als de Cabinho els va faltar la rematada final i encert. Això sí, Jonny Flores va salvar sota pals un remat de Leo Alves amb el pit després de combinar amb David Requena. Els escaldencs van poder empatar amb un xut de Jonny Flores a l’exterior de la xarxa després de rebre de Nuno André. El partit estava immers en un intercanvi de cops i Tomislav Lolich va estar a punt de marcar el 2 a 0, però Xavito va salvar de manera providencial. Cabinho va entrar a pista i el Black House Atlètic Escaldes va començar a utilitzar la tàctica de porter-jugador. Les oportunitats no van parar d’arribar. Primer amb una d’Allan que va salvar Aitor i després una de Jonny que també va aturar Aitor i després el refús va anar al pal. A quatre minuts, Nuno André va empatar el partit després de fer bona una assistència de Marçal Raventós. Els escaldencs van continuar amb la tàctica de porter-jugador a la recerca de la victòria. El porter Aitor Rubio va estar incommesurable i a 57 segons del final va marcar Moi Gonçalves de camp a camp i Leo Alves va fer el mateix a 45 segons. Títol per al vigent campió.