Ben a prop de sumar, novament, punts en Copa d’Europa. La jove esquiadora de la FAE Cande Moreno va acabar a 0”33 de la 30a posició, l’últim lloc que dona accés als punts de la màxima competició europea. Cande va assolir el 39è lloc en el supergegant que es va disputar a Sarntal (Itàlia) amb un temps d’1’15”71 a 2”93 de la primera, l’austríaca Nadine Fest. Van fer el mateix temps que la italiana Sofia Pizzato i l’eslovena Ana Bucik. Avui es disputa un altre supergegant i la combinada alpina. El podi final el va tancar l’eslovena Marusa Ferk i l’austríaca Julia Scheib.
Per la seva banda, l’esquiador de la FAE Matías Vargas va finalitzar en setena posició al supergegant FIS disputat a Sella Nevea (Itàlia). Vargas va fer un crono d’1’14”76, a 1”67 del primer classificat, l’eslovè Miha Hrobat. Mentrestant, Kevin Courrieu va acabar en 56è lloc, amb 1’18”60 a 5”51 de Hrobat. La competició va ser complicada per als dos esquiadors andorrans amb un escenari difícil.
També hi va haver dos eslàloms FIS a San Bernardino (Suïssa). Xavi Salvadores no va acabar dimecres, però ahir l’andorrà va ser 15è, amb un temps d’1’37”95, a 2”51 del primer, el suís Joel Luetof.

Irineu Esteve, 23è als 34 quilòmetres del Tour de Ski

L’esquiador de fons de la FAE Irineu Esteve va tancar en 23a posició els 34 quilòmetres mass start del Tour de Ski que es disputa a Meraker (Noruega). Irineu Esteve va fer un temps d’1’22”17, a 2”42 del primer, el rus Alexander Bolshunov. Amb aquest resultat, l’esquiador de fons de la FAE se situa en 27a posició provisional del Tour de Ski. El rus Alexander Bolshunov lidera la general i l’andorrà es troba a 6’38” del primer. En la prova esprint disputada dimarts a Are, Irineu Esteve va ser 79è.