Canvi de líder

El lideratge de la Lliga Multisegur Assegurances ja té un nou primer classificat: l’UE Sant Julià. L’equip dirigit per Jesús Barón va vèncer per 0 a 1 a l’Inter Club Escaldes amb un gol al minut 88 de Joel Méndez. Els escaldencs, dirigits per Adolfo Baines, es van deixar el lideratge en solitari i se situen segons a només un punt dels lauredians. La millor ocasió del partit fins al gol de Joel Méndez va ser per l’UE Sant Julià amb un cop de cap a la sortida d’un córner del francès Fabrice Begeorgi que va estavellar la pilota al pal i després va aturar Joan Bayona. A la graderia s’ho mirava el defensa central internacional Ilde Lima que té problemes musculars, i pels lauredians es va estrenar el porter andorrà Ferran Pol i es va quedar a la banqueta Nico Ratti. El gol va arribar a les acaballes amb una acció individual de Joel Méndez per la banda esquerra, marxant de Javi Moreno i superant amb un xut creuat a Joan Bayona.
Per la seva banda, el vigent campió, el Vall Banc FC Santa Coloma va estrenar el caseller de triomfs en imposar-se per 3 a 0 al FC Encamp amb gols d’André De Azevedo, Víctor Furbi Rodríguez i Chus Sosa. Els tres gols van arribar al primer temps. El FC Ordino continua sorprenent i va superar per 2 a 1 l’UE Santa Coloma amb gols de l’ex primera divisió Cristian Hidalgo, i Lluís Martins. El gol colomenc va ser de Víctor Bernat. Mentrestant, l’UE Engordany i el FC Lusitans van empatar a 1 amb un primer gol de Hamza Ryahi als 20 segons ,i va empatar de penal Nico Medina al minut 82.