Casadesús va fer el gol de l’empat a 2.

Casadesús, regal de ‘líder’

Víctor Duaso / Foto: @elcokedelesfotos
La UE Santa Coloma continua sent la sensació d’aquest inici de temporada. Els de Juan Velasco, encara amb un partit menys fins al 26 de gener, aspiraven a tornar al lideratge. Només necessitaven guanyar. De fet ho estaven aconseguint fins al minut 96, quan va arribar el gol salvador de Víctor Casadesús. El xut de l’exprimera divisió espanyola va evitar el retorn al primer lloc dels colomencs en l’últim partit del 2021.
Els de Juan Velasco van començar força bé el partit i al minut 6 va marcar el 0 a 1 el brasiler Wesley Barbosa. Els de Fede Bessone no van empatar el partit fins al minut 23 i va ser amb el primer gol aquest curs de Genís Soldevila. Abans d’arribar al descans, els colomencs es van quedar sense el seu líder a la banqueta, ja que l’àrbitre va expulsar amb vermella directa el tècnic andalús Juan Velasco. L’exjugador del Sevilla, Atlètic Madrid i Espanyol va impedir el llançament de banda de Gerard Hulk Artigas. “Per fer una empenta a un jugador de l’equip rival quan es disposava a treure de banda evitant d’aquesta manera un atac prominent”, tal com surt reflectit a l’acta del partit. També va ser expulsat Leonardo Martín, delegat colomenc, per entrar al terreny de joc i encarar-se amb l’àrbitre principal. Sigui com sigui, al segon temps, Faysal va posar per davant en el marcador la UE Santa Coloma després d’aprofitar un error del porter José Antonio. Als minuts d’afegitó va arribar el gol de l’empat de l’incombustible Víctor Casadesús. Els de Bessone acaben el 2021 primers amb 20 punts i a un punt es troba la UE Sant Julià, que ahir també va guanyar en el temps d’afegitó amb un triomf per 3 a 2 sobre la UE Engordany. Els de Fernando Ochoaizpur es van avançar amb un gol de Monsif Khttar, però Sacha Petshi va empatar de penal. Tot seguit van ser expulsats Daikha i Rizzo. Iosu Villar va tornar a avançar els lauredians i Sebas Gómez al 89 va tornar a empatar amb un gran gol. Al minut 94, penal d’Spano sobre Iosu Villar, que va fallar Bacari, però que ell mateix va aprofitar el refús del porter Cortaberria.
Per la seva banda, l’Atlètic Escaldes va vèncer per 3 a 0 l’FC Ordino i el mateix resultat per a FC Santa Coloma contra CE Carroi.