Jürgen Espejo, Edu Salerno, Guille López-Cross, Elena Sanz i Cristian Panjwani són els cinc espartans del país que competiran entre avui i dissabte al Campionat d’Europa de curses d’obstacles a Folgaria (Itàlia). A més a més, també hi haurà Nil Salerno i Daniela Panjwani, els menuts de la categoria Kids .
Jürgen, Edu i Guille participaran en el seu segon Campionat d’Europa després de disputar el de Gent (Bèlgica). “Edu surt ara d’una lesió. Ha patit una hèrnia i el seu objectiu serà ser finisher. Jo aniré a treure’m l’espina de l’any passat. Arribo en un bon moment de forma i aspiro a fer un Top-20, tot i que no renuncio a un Top-15 o un Top-10. De fet, arribo a Folgaria amb un quatre de quatre en victòries en la meva categoria. I Jürgen buscarà millorar el resultat obtingut a Gent”, va assegurar Guille López-Cross. Els tres són els organitzadors de l’Olympus Race que es disputarà del 29 al 30 de juny a Canillo. 
Un dels reptes que tenen entre cella i cella és poder aconseguir els recursos necessaris per competir al Campionat del Món de Costa Rica del 22 al 25 d’agost. El bitllet esportiu el tenen, però els falta el més important: l’econòmic.