No va jugar Milos Teodosic ni tampoc va debutar Marco Belinelli. Els dos ex-NBA del Segafredo Virtus Bolonya. Només va jugar cinc minuts el pivot nord-americà Julian Gamble, però la plantilla de Sasha Djordjevic és de molts quirats. El BC MoraBanc va assistir, com a convidat lluitador, a la festa de Josh Adams. L’escorta nord-americà, ex-Unicaja Màlaga, va anotar 33 punts amb una sèrie de 10 de 12 en triples que iguala les marques anteriors de 10 triples de John Roberson i Scottie Wilbekin. Els de Sasha Djordjevic van deixar sense opcions de finalitzar com a tercers classificats el BC MoraBanc en vèncer per 92 a 81. Els d’Ibon Navarro van jugar a Bolonya sense Moussa Diagne, Tyson Pérez, Jeremy Senglin, Malik Dime i Haukur Palsson i van comptar amb el debut del jove Albert Pons. A més a més, a l’últim quart van perdre Bandja Sy per lesió. Quin malson.
Als primers 10 minuts de partit, el MoraBanc va fer una bona posada en escena, amb un parcial de 2 a 11 pel 7 a 11 a l’electrònic. Als sis minuts ja va debutar Albert Pons, que va anotar els dos últims punts del primer quart per acabar amb el 23 a 19.
Al segon quart, un triple de Jelínek va tornar a situar per davant en l’electrònic un MoraBanc lluitador i encertat en atac amb el 30 a 31, però els triples d’Adams i els punts de Weems van tancar un segon quart amb un igualat 49 a 47 on ja destacaven els 5 de 6 en triples d’Adams i els 4 de 7 de Jelínek.
Els de Sasha Djordjevic van començar el tercer quart amb un parcial de 12 a 2 en dos minuts i mig pel 61 a 49. Els de Navarro, amb el clàssic ADN dels equips del tècnic vitorià, es van agafar al partit fins a arribar al 70 a 65. El tercer quart va acabar amb un triple d’Adams que ja sumava 8 i el primer de Hannah pel 75 a 69.
A l’últim acte, el MoraBanc va somiar amb la remuntada a 2’20”, amb un triple de Jelínek que va situar el 87 a 81, però van fallar en els moments decisius. Qui no va fallar va ser Adams, amb un triple més que va tancar els seus 10 encerts de 12 intents i una assistència a Tessitori que va tancar el 92 a 81. El MoraBanc tancarà el 29 de desembre aquesta primera fase de l’EuroCup a la pista de l’AS Mònaco i es classifica per al Top-16 com l’equip amb el pitjor balanç.

SEGAFREDO VIRTUS BOLONYA: Markovic (2), Josh Adams (33), Kyle Weems (18), Ricci (2) i Gamble (2) -cinc inicial-; Awudu Abass (5), Tessitori (15), Alibegovic (7), Pajola (3), Vince Hunter (5) i Lorenzo Deri (0).

BC MORABANC ANDORRA: Sergi García (9), Jelínek (21), Oriol Paulí (5), Bandja Sy (4) i 'Tunde' (9) -cinc inicial-; Guille Colom (4), Gielo (10), Nacho Llovet (8), Hannah (9) i Albert Pons (2).

ÀRBITRES: Spiros Gkontas, Jakub Zamojski i Robert Vyklicky. Sin eliminados.

PARCIALS: 23-19, 49-47 -descans-; 75-69 i 92-81.

LLOC: Virtus Segafredo Arena. Sense públic.