Convidats a l’antiga Sala Pionir i amb pocs comensals: sense les baixes ja conegudes de Tyson Pérez, David Jelínek, Amine Noua, Tunde Olumuyiwa i Conor Morgan i allà a Belgrad, però van viatjar sense Moussa Diagne ni tampoc Gal Mekel. Només vuit jugadors. Per tant, el BC MoraBanc no va tenir cap tipus d’opció contra el Partizan NIS Belgrad i va caure derrotat per 95 a 70. David Eudal, el nou tècnic, continua sense estrenar-se a l’EuroCup i ja acumula dues derrotes consecutives en competició europea. És evident que el que més importa, ara per ara, és l’ACB. Això sí, alguns jugadors, els sans, només fan que acumular minuts i minuts. I ja són sisens a l’EuroCup.
El partit, amb una antiga Sala Pionir quasi plena, només va tenir un equip protagonista, i aquests van ser els locals. Primer amb un parcial d’11 a 5 amb el lideratge anotador de Zach LeDay i també Kevin Punter. Per part del BC MoraBanc va destacar en la pintura Víctor Arteaga i a l’exterior Clevin Hannah. El primer acte va acabar amb un 24 a 16.
Els de David Eudal van començar el segon quart amb més energia i un triple de Drew Crawford va apropar els andorrans a cinc punts (30 a 25). Això sí, el Partizan NIS Belgrad volia revenja després de la derrota al Poliesportiu. Anaven més que avisats i Mathias Lessort, internacional francès i ex-Unicaja, va fer el que va voler dintre de la zona. Al descans, 45 a 35 i sort de Hannah i Arteaga.
A la represa, un triple de Mario Nakic va situar el BC MoraBanc a només sis punts (49 a 43). Quan van veure les orelles al llop, els serbis es van aplicar i van acabar amb un 69 a 54 al final del tercer quart amb un triple sobre la botzina de Yam Madar.
El base israelià, de només 21 anys, va començar a anotar i a anotar i va acabar amb 8 punts en l’últim quart. Amb el 76 a 66 a cinc minuts del final, els àrbitres van xiular una tècnica a Nacho Llovet. L’aler pivot va acabar eliminat i els d’Eudal es van quedar amb set jugadors. A partir de llavors, el Partizan NIS Belgrad va clavar un parcial de 19 a 4 i va sentenciar el partit amb un 95 a 70 final. I sort, novament, de Hannah (17 punts) i d’Arteaga (16). Dissabte, a Santiago.

FITXA TÈCNICA

95- PARTIZAN NIS BELGRAD: Avramovic (6), Kevin Punter (16), Trifunovic (12), Zach LeDay (20) i Koprivica (4) –cinc inicial–; Yam Madar (15), Rodions Kurucs (0), Lessort (18), Vukcevic (2), Dallas Moore (0), Dangubic (0) i Zagorac (2).

70- BC MORABANC ANDORRA: Hannah (17), Miller-McIntyre (7), Mario Nakic (5), Nacho Llovet (5) i Víctor Arteaga (16) –cinc inicial–; Oriol Paulí (13), 'Drew' Crawford (5) i Guille Colom (2).

PARCIALS: 24-16, 45-35 –descans–; 69-54 i 95-70.

ÀRBITRES: Matej Boltauzer, Joseph Bissang i Amit Balak. Eliminat per cinc faltes personals Nacho Llovet –BC MoraBanc–.

LLOC: Aleksandar Nikolic Hall de Belgrad. 7.800 espectadors.