Cristian i Nico protagonitzen la victòria sobre el Borges

Si s’ha de destacar algú en el matx que es va viure a Aixovall, són Cristian i Nico. Un per la seva intensitat i el gol que va donar el triomf, i l’altre per les aturades, que van permetre que l’FC Andorra no sortís derrotat. Els tricolors van vèncer el Borges Blanques per 1 a 0.

La primera part va ser per als locals, però els va faltar definició. El millor, dues aproximacions de Cristian a passada de Riera. Per contra, els darrers 5 minuts van ser per als lleidatans, en què Boldú va estavellar la pilota al travesser en un xut llunyà.
En la represa l’enfrontament va guanyar en emoció. Els tricolors volien inaugurar el marcador però no ho aconseguien. Una jugada personal de Riera va servir per assistir a Cristian, però un defensa va posar la cama en la trajectòria de la pilota i la va enviar a córner. Els mateixos protagonistes van portar la següent oportunitat. Una paret entre tots dos va deixar sol Cristian davant el porter, però el meta va desviar l’esfèrica.
A partir d’aquí va ser quan l’FC Andorra ho va passar pitjor, però al darrere tenia Nico, que es va mostrar insuperable. Primer amb una passada entre línies que va acabar als peus de Cornet, que va encarar el porter. El meta va posar una mà que salvava el gol. Tot seguit un xut de fora l’àrea va contribuir un altre cop al lluïment del porter. Nico va tornar a salvar l’equip enviant a córner una rematada de Cornet, que l’havia encarat després de desfer-se de Maneiro.
Al m. 34 va arribar el gol de la victòria. Nico treu de porteria, Toscano pentina l’esfèrica amb el cap i Cristian la recull per superar Raul. El lateral andorrà va ser expulsat 5 minuts més tard en veure la segona targeta groga. Amb deu jugadors sobre el camp, els tricolors van patir, però van acabar sumant els 3 punts.
D’aquesta manera, l’equip tanca una setmana en què ha sumat dos victòries, ja que dimecres va vèncer al camp de l’Artesa de Segre en un partit que s’havia ajornat al seu dia, i suma quatre partits seguits puntuant, amb un balanç de tres triomfs i un empat. A més, ja acumula quatre enfrontaments sense rebre cap gol en contra.