Gerard de la Casa (Ford Festa WRX-Baporo Motorsport) va aconseguir la segona posició a la 13a Pujada Alp 2500 disputada aquest cap de setmana i es manté al capdavant de la classificació provisional del Campionat de Catalunya de Muntanya 2024, un cop celebrades les quatre primeres cites del certamen. L’andorrà només va ser cedir davant les imponents prestacions del Porsche pilotat per Jordi Gaig.

Per la seva part, l’encampadà Edgar Montellà va saldar amb un doble podi la seva participació en la prova d’Alp després d’aconseguir una excel·lent tercera posició a la classificació absoluta i al segon lloc de la categoria CM. El pilot va acabar molt satisfet del ritme de competició i sobretot perquè a cada prova  està una mica més a prop d’un eficaç Jordi Vilardell que, ara mateix, és la referència entre els CM, tant CM+ com CM-Promo.

El Català de Muntanya se’n va pràcticament dos mesos de vacances. La tornada a l’activitat competitiva tindrà lloc a mitjans de setembre (dies 21 i 22) amb la disputa d’una edició més (la 35a) de la Pujada Gironella-Casserres.