Sobre la botzina i amb una jugada de pissarra. La selecció sub-19 es va estrenar amb victòria al Preeuropeu que es disputa a San Marino. El combinat, dirigit per Aitor García, es va imposar per 3 a 2 a Gal·les amb un gol d’Hugo Albino a la sortida d’un córner i ja té els tres primers punts del grup A de la ronda preliminar.
La posada en escena de la sub-19 va ser immillorable. La tècnica es va imposar al físic i al minut 2, Adrià Blat va marcar l’1 a 0 després d’una jugada individual que va acabar amb una finalització de puntera i la pilota passant per sota les cames del porter Allen. L’allau de joc ofensiu va ser total en els primers minuts i els d’Aitor García van estavellar un xut d’Adrià Guirao al travesser i un al pal de Pol Villalta. Gal·les va despertar i va empatar el partit amb un xut creuat i sec de David Lyon. Al minut 12 va tornar a avançar-se la sub-19 amb un gol d’Adrià Guirao després de fer bo un xut llunyà que no va saber aturar el porter Allen.
A la represa, el ritme va baixar i a la sub-19 li va faltar aquella confiança del primer temps. Això sí, es va defensar bé. Al minut 31, Perkins va empatar, novament, el partit. El jugador gal·lès va superar Max Pons després d’una bonica jugada individual. A manca de 7 segons per al final va arribar el córner decisiu. El delegat Èric Flinch va demanar temps mort, el segon Lluís Cruz i Aitor García van dissenyar la jugada i després a la pista els jugadors la van interpretar a la perfecció. Avui, segon partit, contra Estònia.