Del Newcastle United al Mavlon FC andorrà. De la Premier League a la competició domèstica del país. La nova entitat, que ha absorbit el Penya Encarnada d’Andorra, ja té entrenador, segon, preparador físic, director esportiu... i també patrocinadors. Ahir els va anunciar a través de les xarxes socials i un d’ells crida molt l’atenció. Es tracta de l’NVA Sports and Entertainment Group. Té la seu a Londres i el seu director és Chris Nathaniel. Reuters, l’agència de notícies amb seu al Regne Unit, va informar el 2008 que un consorci del futbol nigerià havia fet una oferta per comprar el Newcastle United. Fins i tot tenien l’entrenador per a aquest projecte: el retorn de Kevin Keegan, conegut com Mighty Mouse.
Mike Ashley va posar el club de les garses a la venda després que Kevin Keegan renunciés a la banqueta per no tenir el control de l’entrada i sortida dels jugadors. Els mitjans de comunicació nigerians van informar que el consorci nigerià  volia aportar 350 milions de lliures, però estava treballant per trobar entre 100 o 150 milions addicionals. Això sí, Nathaniel es va negar a confirmar aquesta oferta a Reuters el 2008, però sí que va reconèixer l’opció d’aconseguir el Newcastle. De fet, va explicar que aquesta possibilitat va néixer en un viatge a l’Àfrica Occidental d’un dels clients d’NVA, l’exdefensa central del Manchester United, Río Ferdinand. El desig de Nathaniel era tancar l’acord per donar oportunitats als joves talents del país més poblat de l’Àfrica, Nigèria. 
Finalment, Mike Ashley va  vendre el Newscastle United a un consorci emparat per Aràbia Saudita –Fons d’Inversió Pública de Aràbia Saudita (PIF), PCP Capital Partners i RB Sports&Media– per 300 milions de lliures i d’aquesta manera es va desfer del club catorze anys després. Ashley va pagar pel club 136 milions de lliures. 
NVA ara es converteix en un dels patrocinadors del Mavlon FC andorrà –a Nigèria hi ha un altre Mavlon FC. L’objectiu és portar un total de dotze jugadors nigerians i que el 15 de gener debutin a la Copa Constitució Protecvall. L’entrenador és Alejandro Esteve i el director tècnic prové d’Andalusia i és Raúl Monje López. El de Puente Genil va ser futbolista. Va jugar al Club Deportivo La Ribera del Guadalquivir (regional preferent de Còrdova), al Figueroa (primera provincial de Còrdova), a l’Atlètico de Riveira (preferent nord gallega) i al Badolatosa (segona divisió andalusa). També és analista i CEO d’HRJ Sport Management.