El BC MoraBanc Andorra va perdre ahir 82-90 contra l’FC Barcelona en el primer partit de pretemporada que es va disputar al complex esportiu d’Encamp. Els homes d’Ibon Navarro, que es van veure penalitzats pel desgast físic després de dos dies d’entrenaments molt durs, van mostrar, però, bones sensacions i de fet, al final del partit el tècnic tricolor assegurava que les conclusions que extreia eren “bones”.
El MoraBanc es va posar per davant en el marcador des del minut 5 del primer quart i a cop de triples va anar posant distància al marcador. En el segon i tercer quarts el domini també va ser per als tricolors, però ja en el darrer període les forces van començar a afluixar i els homes de Sarunas Jasikevicius van aprofitar per capgirar el resultat. Valent-se d’una millor forma física, especialment dels jugadors més joves, i de l’encert del nou fitxatge blaugrana, Calathes, van fer-se amb un parcial de 7 a 20 que va condemnar els andorrans.

Al final del partit l’entrenador del MoraBanc apuntava que “ens ha costat al principi però hem tingut una molt bona reacció”, i deixava clar que “no hem disputat el partit per guanyar-lo”, fet que en pretemporada “no importa”. Al llarg del partit es van poder veure moltes rotacions per repartir els minuts. Tot i els desgast físic, Navarro va destacar que “hem forçat el Barça a esprémer-se al 100% per guanyar-nos”, i va afegir que “tenim molt bones sensacions de les coses que hem treballat i les conclusions són bones”, si bé també va advertir que encara caldrà treballar en alguns aspectes que fins ara no s’havien tingut presents. L’islandès Haukur Palsoon, que va firmar 19 punts i va encistellar cinc triples, va ser el millor dels andorrans.