Derrota, onze partits després

El líder ja no és tan líder. El Vall Banc FC Santa Coloma va perdre després d’onze partits sense fer-ho, i va ser per 3 a 1 contra el Tic Tapa UE Sant Julià. Els de Richard Imbernón veuen com l’UE Engordany, que va superar per 3 a 0 a l’FC Lusitans (gols de Luigi San Nicolás, Zugic i Spano), se’ls apropa a dos punts. Els colomencs mai es van trobar còmodes sobre el terreny de joc i, al minut 27, Jonny Vinasco va obrir la llauna després d’aprofitar una assistència de Joel Méndez en un contracop. Abans del descans, el Tic Tapa UE Sant Julià va marcar el 2 a 0 a càrrec de Luque, que va batre Eloy Casals després d’aprofitar una passada de Roger Ezquer. A cinc minuts per al final del primer temps, Pedro Santos va escurçar diferències amb un espectacular gol de falta directa.
A la represa, els de Jesús Barón van salvar els mobles gràcies a una gran aturada de Nico Ratti en un un contra un que va desaprofitar Chus Sosa. Al minut 64, Enric Pi va sentenciar amb un xut llunyà que Eloy Casals no va poder aturar. Al Vall Banc FC Santa Coloma li van faltar idees en atac i els lauredians no van poder signar una golejada.
Per la seva banda, la sorpresa de la jornada la va donar l’Inter Club Escaldes, ja que va vèncer per 0 a 2 l’UE Santa Coloma, amb gols d’Albert Virgili i Xavi Gallart. Els colomencs es queden fora de la zona de play-off pel títol. En la zona baixa, el Nóbrega Constructora FC Encamp va superar, per 2 a 1,  el Penya Encarnada, amb dos gols d’Héctor Sosa. El Penya Encarnada va acabar amb nou.