‘Dioni’ Villalba, davanter de l’Atlètic Balears, en el moment de transformar el penal.

‘Dioni’ els deixa sense botí

V. D. / Foto: Atlètic Balears
La que anava a ser la Setmana Gran de l’FC Andorra va acabar sent la setmana de les dues oportunitats perdudes per tornar a ser líders. Dioni Villalba, davanter malagueny de l’Atlètic Balears, va deixar els d’Eder Sarabia sense el botí dels tres punts. Els tricolors, ahir de taronja, van empatar a 1 i no van aprofitar els empats dels seus rivals més directes: l’Albacete, el líder i el Vila-real B, el segon.
Els primers 45 minuts van ser dominats per l’FC Andorra. L’Atlètic Balears no va entrar dins del partit fins al descans, tot i tenir algunes espures individuals. Al minut 1 va arribar el primer avís dels d’Eder Sarabia amb un xut llunyà que va aturar sense problemes l’andalús René Román. Tretze minuts després, Rubén Bover ho va provar amb un xut ras després de rebre una passada d’Héctor Hevel, però el seu xut ras va anar a fora.
Al minut 30 va arribar el 0 a 1 i va ser amb una acció individual de Marc Fernández. L’extrem de Corbera de Llobregat va deixar assegut a Gorka Zabarte i amb un xut ras i sec va batre pel seu pal a René Román. Amb el 0 a 1 va despertar l’Atlètic Balears. Els d’Eloy Jiménez va demanar penal per unes suposades mans de Sergio Molina a la sortida d’un córner. Abans d’arribar-se al descans, el defensa central Olaortua va salvar el remat franc de Manu Nieto quan es quedava tot sol davant René Román. Tot seguit, René Román va refusar un xut de Marc Fernández.
A la represa, l’Atlètic Balears va aprendre la lliçó del primer temps i va passar a dominar al seu rival. Amb una pressió  més agressiva va provocar moltes pèrdues de l’FC Andorra. Això sí, el porter René Román va salvar el 0 a 2 amb un llançament de falta directa d’Héctor Hevel.
Al minut 51, els balears van empatar el partit i va ser amb un penal de Dani Morer que es va emportar per endavant Jesús Álvaro en un llançament de córner. L’empenta del lateral de l’FC Andorra la va veure l’àrbitre Germán Cid Camacho i des del punt fatídic va marcar Dioni Villalba. Un jugador que aquest estiu va sonar per l’FC Andorra.
El partit va ser pesat i difícil d’empassar. Al minut 76, Martí Vilà, totalment lliure de marca, va enviar per sobre del travesser després d’una centrada de Dani Morer. La resposta balear va ser amb un xut de Víctor Pastrana per sobre del travesser. I quan el partit agonitzava, Rubén Enri va fallar l’1 a 2. El davanter català va rebre una passada de David Martín i tot sol va provar amb un xut creuat que va anar a fora. “Me’n vaig satisfet amb el global del partit i amb la manera de competir de l’equip”, va assegurar el tècnic de l’FC Andorra, Eder Sarabia.
El proper partit dels tricolors serà dissabte contra el Castelló a les 19 hores. Els de Sergi Escobar arriben després de perdre per 0 a 2 contra el Balompédica Linense.

1- ATLÈTIC BALEARS: René Román, Gorka Zabarte, Olaortua, Carlos Delgado (Pedro Orfila, 81'), Jesús Álvaro, Alfonso Martín, Damián Petcoff (Cassio Júnior, 63'), 'Canario', Hugo Rodríguez (José Fran, 55'), 'Dioni' (Víctor Pastrana, 81') i Vinicius Tanque (Manel Martínez, 63').

1- FC ANDORRA: Nico Ratti, Dani Morer, Adrià Vilanova, Álex Pastor, Martí Vilà, Marc Aguado, Sergio Molina, Rubén Bover (Iván Gil, 80'), Héctor Hevel, Marc Fernández (Rubén Enri, 84') i Manu Nieto (David Martín, 71').

ÀRBITRE: Germán Cid Camacho (Segovia). Grogues a a Alfonso Martín, Gorka Zabarte i Manel Martínez –Atlètic Balears– i Álex Pastor, Martí Vilà, Dani Morer i Rubén Bover.

GOLS: 0-1 Marc Fernández (30') –descans–; 1-1 'Dioni' (penal) (51').

LLOC: Estadi Balear de Palma de Mallorca. 2.500 espectadors.