La selecció sub-17 va perdre ahir en l’estrena del Preeuropeu contra Àustria.

Dos penals provoquen la derrota de la sub-17

V. D. / Foto: FAF
Derrota a l’estrena. La selecció sub-17, dirigida per l’exinternacional Òscar Sonejee, va perdre al primer partit del Preeuropeu disputat a Toruń (Polònia) contra Àustria per 2 a 0. El combinat andorrà va resistir fins al minut 42 quan els de Manfred Zsak –ex-migcampista de la selecció austríaca amb 49 internacionalitats i que va disputar el Mundial d’Itàlia 90– es van avançar amb un gol de penal de Jovan Zivkovic. La falta la va cometre Carlos sobre Oliver Lukic.
A la represa, Àustria va tornar a marcar des del punt fatídic, però aquesta vegada va ser Oliver Lukic. El penal el va cometre també Carlos. “Estic molt content. Hem fet un esforç molt gran i l’equip ha competit molt bé. Hem fet uns primers 45 minuts excel·lents i la llàstima és que ens han xiulat cap al final un penal molt justet”, va dir el seleccionador sub-17, Òscar Sonejee, que va analitzar també el segon temps. “No hem sortit tan ficats i ens han xiulat un altre penal. Ha estat un partit molt seriós i hem tingut les nostres opcions. L’equip ha treballat moltíssim”. El pròxim partit serà diumenge (15 hores) contra Polònia, que va perdre contra Montenegro per 2 a 0 amb gols de Camaj i Maras.