Dos primers fora de la Copa

Dos primeres fora de la Copa

V. D.
Dos equips de la Lliga Multisegur Assegurances, l’FC Encamp i l’FC Ordino, van quedar fora de la Copa Constitució Protecvall en perdre als vuitens de final contra el Penya Encarnada i l’Atlètic Escaldes, respectivament. Per tant, dos equips de la Lliga UNIDA es classifiquen pels quarts de final i comencen a alimentar el somni de la prèvia de l’Europa League.
El primer a caure va ser l’FC Encamp. L’equip dirigit per Carlos Sánchez, més conegut com El Maño, i que ocupa l’última posició de la competició domèstica, amb només quatre punts, es va avançar en el marcador amb un gol d’Isaac Pedrós –després va ser expulsat a la pròrroga– al minut 62. El Penya Encarnada, entrenat per Dani da Costa, va reaccionar i nou minuts després del 0 a 1 va empatar el partit amb un gol de Brahim Chighen. El partit es va decidir a la tanda de penals després de no haver-hi gols a la pròrroga. Des del punt fatídic triomf del Penya Encarnada per 11 a 10 i el seu pròxim rival serà la UE Engordany.
El segon equip de primera a quedar eliminat va ser l’FC Ordino. El nou projecte de l’Atlètic Escaldes, liderat als despatxos i també al camp per Fabio Serra, es va imposar per 2 a 1 amb dos gols de Xavi Vieira –ex-FC Lusitans–. El pròxim rival dels escaldencs serà la UE Sant Julià.
En l’altre partit de vuitens, la UE Santa Coloma es va desfer del CE Carroi amb un 1 a 3 amb gols de Boris Antón, Àlex Martínez i Víctor Bernat. El seu pròxim rival serà l’Inter Club Escaldes. L'FC Lusitans es va classificar per els quarts de final en golejar per 0 a 3 a l'Immobiliària CISA La Massana amb dos gols de Luis Dos Reis, Luanda, un d'ells de penal i un altre de Jefferson Martins. Per tant, bona arrencada del projecte que lidera ara des de la banqueta Llorenç Codoñés i que podrà comptar amb el defensa internacional Adri Rodrigues que ha decidit seguir fins a final de temporada al club.