La cirereta del pastís del BC MoraBanc Andorra va ser Andrew Eugene Drew Crawford. L’aler de Naperville (Illinois) és la sensació després dels tres amistosos disputats per l’equip dirigit per Ibon Navarro. Els números avalen que es tracta d’un fitxatge important: 15,3 punts de mitjana. Un exterior força versàtil format als Wildcats de la Universitat Northwestern d’on també va sorgir un ex-MoraBanc, John Shurna. De fet, l’actual jugador de l’Herbalife Gran Canària és el líder d’anotació dels Wildcats amb 2.038 punts. 
Drew Crawford mai va tenir l’opció de debutar a l’NBA, tot i signar contracte amb Orlando Magic. Des del 2015 volta per Europa i la seva millor temporada va ser el 2019, on va destacar amb el Vanoli Cremona. El nou aler del MoraBanc va ser nomenat l’MVP de la lliga italiana. El MoraBanc té un aler cridat a marcar les diferències.
 
El Barça s’exhibeix a Encamp
 
Exhibició per dir adeu. El Barça, liderat des de la banqueta per Sarunas Jasikevicius, va superar per 83 a 47 el Limoges i va assolir la segona victòria en dos partits amistosos disputats a Encamp. El vigent campió de lliga i també de copa no va deixar cap tipus d’opció a l’equip francès, que no té res a veure amb el de l’etapa de Bozidar Maljkovic, que va ser campió de l’Eurolliga el 1993. El millor dels blaugranes va ser l’aler pivot Mirotic amb 13 punts. L’encert en el triple va ser clau pel Barça amb un 15 de 27 i on van anotar un triple o més d’un 10 jugadors.