El nou davanter de l’Inter, Gerard ‘Hulk’ Artigas, celebra el gol de ‘Bruninho’. Foto: Facundo Santana

El campió no acaba de rutllar

El nou projecte de l’Inter Club Escaldes, el vigent campió del triplet, continua sense rutllar. L’equip dirigit per Rodri va empatar 1 a 1 contra l’FC Santa Coloma amb un gol al minut 92 de Bruninho. Els escaldencs, que van fer debutar els dos últims fitxatges, Pau Bosch i Gerard Hulk Artigas, es troben en cinquena posició, a quatre punts del primer classificat, la UE Engordany, que va superar per 0 a 2 el CE Carroi i dijous passat va recuperar el seu últim partit pendent amb un triomf per 3 a 0 contra la UE Sant Julià.
En el partit entre l’Inter Escaldes i l’FC Santa Coloma, la reedició de la final de dimecres de la Supercopa d’Andorra, no podia començar millor per als d’Albert Jorquera. Als 26 segons, Álex Martínez va marcar el 0 a 1 amb un espectacular gol de xilena després d’una centrada per la dreta de Juanma Torres. El partit va entrar en una fase ensopida i amb domini dels de Rodri sense tenir gaire profunditat en atac. Poques ocasions. Molt de migcampisme i amb un xic més de ritme que en la final de la Supercopa.
A la represa, l’Inter Escaldes va repetir guió, és a dir, domini territorial i l’FC Santa Coloma fent passos enrere. Els escaldencs van demanar penal en una acció de Gerard Hulk Artigas i Juanma Mirando, però l’àrbitre no va xiular res de res. Quan el partit agonitzava va arribar el gol de l’empat. Els de Jorquera es van esmerçar per conservar el 0 a 1 i el futbol els va castigar amb el gol de Bruninho al temps de l’afegitó. Els colomencs es troben quarts amb 9 punts a tres del líder.
La UE Engordany continua en ratxa i va vèncer per 0 a 2 el CE Carroi. Els gols els van marcar Amath Diedhiou i el segon Guillaume López. El segon classificat és l’Atlètic Escaldes amb un punt menys que el líder. Els de Luis Blanco van superar per 3 a 0 el Penya Encarnada, amb un gol de falta escorada a l’esquerra de  l’uruguaià Gastón Machado, que després va repetir amb el 2 a 0 amb un potent xut des de fora de l’àrea. Va tancar la golejada el xilè Jaime Grondona amb un xut creuat.
La UE Sant Julià es troba en tercera posició, a dos punts del líder, després de recuperar-se de la derrota de dijous i vèncer ahir per 1 a 2 la UE Santa Coloma. Els de Claudio Festa es van avançar amb un gol de cap a la sortida d’un córner de Bacari, però set minuts després, Robert Carlos va empatar des del punt de penal. Al minut 67, Bacari va fer el gol del triomf per sota les cames de Ferran Pol.