El CE Jenlai es dedica  un gran homenatge
El CE Jenlai es dedica un gran homenatge

El campió de la Lliga Biosphere ja pot presumir de títol. El CE Jenlai va rebre el trofeu després d’una temporada on s’ha pogut treure l’espina del passat curs. Els campions i acabats d’ascendir a la Lliga Grup Becier van golejar per 0 a 8 l’FC Santa Coloma B i això que a la primera part només vencia per 0 a 2 amb dos gols del pitxitxi de la Lliga Biosphere, Diego Marinho, més conegut com a Deco. A la represa, el CE Jenlai va sentenciar amb un parcial de 0 a 6 i quatre gols més de Deco que tanca la temporada amb 41 gols en 21 partits. El 0 a 7 va ser de Domi Pereira i va tancar el marcador final Deco que va marcar el setè gol del seu compte particular. Un jugador que amb la temporada que ha fet podria tenir més d’una xicota o una renovació garantida per al curs vinent amb el CE Jenlai. El segon classificat, el CE Carroi, i el tercer, l’Atlètic Escaldes, no van jugar els seus partits ja que els seus dos rivals ja estan retirats de la competició. Per tant, el rival de l’FC Encamp per la promoció sortirà del CE Carroi que jugarà contra l’Atlètic Amèrica a l’última jornada o l’Atlètic Escaldes que jugarà contra l’UE Santa Coloma B. El quart classificat, l’UE Extremenya, va golejar per 0 a 5 a l’FC Lusitans B amb quatre gols de Manuel Vicente, el segon màxim golejador de la Lliga Biosphere. L’Inter d’Escaldes, cinquè, va superar per 3 a 1 l’FC Encamp B.