El millor del partit, sens dubte, la victòria. El CE Sant Julià, que dissabte passat va trencar una ratxa de sis jornades sense conèixer la derrota, va tornar ahir a guanyar en superar a l’exili, al Serradells, per 2 a 1 el CFS La Laguna. Els de Jorge Dias van despertar a temps, ja que a dos minuts del descans es va avançar en el marcador Unai Forcano. A la represa, els lauredians van trigar a reaccionar i ho van fer amb la tàctica de porter-jugador amb l’internacional Omar Debboun. Dos gols en només un minut de diferència de Paco Domínguez van capgirar el 0 a 1. “Hem jugat força malament. La victòria ens deixa males sensacions. Hem perdut la identitat”, va assegurar el tècnic del CE Sant Julià, Jorge Dias. El pròxim partit, contra Les Corts.