Empat i derrota. Aquest ha estat el balanç de la doble jornada del CE Sant Julià. L’equip dirigit per Jorge Dias va recuperar dissabte el partit corresponent a la jornada 4 del grup 4 de tercera divisió espanyola i va empatar 5 a 5 en la pista de l’Alcoletge. Els lauredians van acabar el primer temps amb empat a 3 amb dos gols de Brayan Pinto i un de Paco Domínguez. A la represa, l’Alcoletge va afrontar el final del partit amb un 5 a 3, però el CE Sant Julià va reaccionar quan el partit ja agonitzava amb gols de Léo Santos i Brayan Pinto, aquest últim a cinc segons del final.
Ahir, els de Dias van recuperar el partit de la jornada 5 contra La Laguna. Els lauredians van caure derrotats per 3 a 5 contra l’equip dirigit per Pitu Butler i Cristian Carceller i que té a la seva plantilla un exprofessional: l’aragonès de Casp, Carlos Anós. El primer gol el va marcar al minut 15 Omar Debboun, però Emilio Utrera va empatar abans del descans. A la represa, Dani Ferreira va tornar a avançar el CE Sant Julià, tot i així, Albert Ríos, Emilio Utrera i López van situar el 2 a 4. Debboun va situar el 3 a 4, però un gol de Ramon Pujol va sentenciar. El pròxim partit serà contra el Torrefarrera.