El clàssic només tenia tres punts en joc. Evidentment ja és molt. Això sí, a efectes de la classificació poc anava a afectar aquest partit entre l’FC Santa Coloma i la UE Sant Julià. Els de Fernando Ochoaizpur, que ja mostren signes de recuperació, es van imposar per 1 a 3 als de Franco Gross. Els lauredians pugen a la tercera posició amb 8 punts a cinc del líder i a dos de la sorprenent UE Santa Coloma. Mentrestant, els colomencs es troben en cinquena posició amb 7 punts.
La societat Bacari i Dani Benítez va tornar a funcionar a les mil meravelles. El 0 a 1 el va marcar el gallec Iosu Villar. L’ex-Atzeneta va fer bona una assistència de Bacari per batre el porter Andrés Benítez. Quatre minuts després va arribar la connexió màgica entre Bacari i Dani Benítez que no va perdonar el davanter fabricat a l’Espanyol. Els de Franco Gross van reaccionar, però Nico Temperini va salvar l’1 a 2 després d’un potent xut de Guillaume López i Grondona no va trobar la xarxa amb un xut creuat.
A la represa, Bacari es va topar amb un inspirat Andrés i al minut 56 Grondona va escurçar diferències transformant un penal. Els lauredians van anar decidits a sentenciar el partit i ho van aconseguir amb un remat de cap d’Álex Pérez que acaba d’arribar al club.
El líder, l’Inter Escaldes, no va fallar i va vèncer per 0 a 2 al CE Carroi amb un doblet de Joel Paredes. La UE Santa Coloma continua segon en imposar-se per 0 a 2 a l’FC Ordino amb gols de Sebas Bertrán, que va marcar contra el seu exequip i de Faysal Chouaib. Per la seva banda, l’Atlètic Escaldes va aconseguir el seu primer triomf per 0 a 2 contra la UE Engordany amb doblet d’Abraham.