El combinat ‘oranje’ demostra la seva condició de favorit amb una golejada

J.J.B

Com era d’esperar, la selecció sub-17 es va veure dominada davant d’Holanda, tècnicament i físicament superior, i no es va poder acostar amb perill a l’àrea rival. Per la seva part, els oranje van aprofitar el final de la primera part i el començament de la represa per assegurar-se la victòria.

Amb un 5-4-1 sobre el camp, Andorra va saber frenar el domini que exercia el conjunt oranje sobre el camp, tot i que no va poder evitar que es donessin ocasions per al rival. Als 10 minuts Klaasen va xutar de mitja volea, Vinardell va rebutjar i l’esfèrica la va recollir Locadia, que es va tornar a trobar amb el porter. A continuació, els tres jugadors van tornar a ser protagonistes. Aquesta vegada va rematar de cap Locadia, Vinardell va aturar i el rebuig el va agafar Klaasen, que no va poder superar el porter.
Al minut 34 Bartels va inaugurar el marcador, amb una jugada personal per la banda esquerra i superant Vinardell pel part curt. Un malentès en la defensa andorrana va significar el segon gol. Ferreira va cobrir la pilota dins l’àrea perquè el porter l’atrapés, però Klaasen es va colar entre tots dos per assistir a Locadia, perquè marqués a plaer.
Els córners van ser una llosa per a l’equip de Sergi Teba en el segon temps. Dues rematades de cap en els serveis de cantonada van portar els gols de Denswil i Lewis. Amb quatre gols a favor, els holandesos van abaixar el ritme i els andorrans no es van acostar amb intenció a l’àrea rival.
Sergi Teba, que debutava de tècnic, va assenyalar que se sentia satisfet pel joc, ja que “hi ha hagut un desgast físic important”, tot i que alguns errors van costar gols. En els propers enfrontaments plateja “fer un bon treball defensiu i estar ben coordinats, perquè de moment no podem portar el ritme de partit”.
En l’altre matx de la jornada, Irlanda del Nord va superar Malta per 2-0, amb dianes de Wilson i McLellan en el primer temps.