Qui continua intractable aquesta temporada és el CV Andorra, que suma per victòries els partits que ha disputat fins ara. L’últim de caure ha estat el CV Salou, que va perdre a la pista dels Serradells per 3 a 1. L’equip de Lluís Hillaire s’està mostrant força superior als seus rivals del grup B Nord de la Primera Divisió, i el matx davant els tarragonins no en va ser una excepció.

En el primer set un 25-12 mostrava la diferència entre els dos conjunts. En el segon van guanyar per 25-20 i en el tercer el triomf parcial va ser per als visitants, amb un ajustat 24-26. El CV Andorra va decidir l’enfrontament en el quart set, que va acabar amb un còmode 25-18. Després de  disputar-se quatre jornades, continua líder amb 8 punts i és l’únic club que ha guanyat tots els partits.