El Gòtics Rugbi Club, del districte de Sants-Montjuïc, serà el rival diumenge (13 hores, a La Foixarda) del VPC Andorra a la final de la Divisió d’Honor Catalana. Els barcelonins, únic rival aquest curs dels de Dani Raya, van superar ahir per 31 a 7 el Químic Equip de Rugbi i buscaran l’ascens a la Divisió d’Honor Espanyola. A més a més, el VPC, que va vèncer dissabte per 57 a 21 el Barça Rugby Blau, té l’al·licient de defensar el títol i buscar el mateix que ja va fer la temporada passada sobre el terreny de joc: l’ascens.
L’11 de febrer, els de Dani Raya van imposar-se per 17 a 3 als barcelonins i aquest va ser l’últim enfrontament directe a la lliga regular. De fet, el Gòtics Rugbi Club només ha perdut un partit aquest curs i va ser contra el VPC. Per tant, serà un duel fratricida a la recerca del títol català.

Derrota del femení a Sant Boi

El VPC Andorra femení no aspirà ni al títol ni a l’ascens. Les noies dirigides per Dani Raya van caure derrotades ahir per un contundent 40 a 17 contra la Unió Esportiva Santboiana i s’enfrontaran diumenge (11 hores a La Foixarda) a la final contra el Club Natació Poble Nou que va vèncer per 38 a 0 al CE INEF Lleida. Del VPC femení van haver-hi dos assajos de Zoe Sánchez i un d’Erika Maldonado.