Genís Soldevila va celebrar l’1 a 0 de l’Inter, amb samarreta d’AMMA, contra el CE Carroi. Foto: Interescaldes.com

El líder, més ‘solidari’, no falla

L’estrena d’Otger Canals i Josep Manel Ayala com a entrenadors principals de l’Inter Club Escaldes després de la marxa de Rodri al Vila-real va acabar amb victòria per 2 a 0 contra el CE Carroi. Un líder sòlid que va homenatjar amb una samarreta groga i la publicitat d’AMMA el Dia mundial de les malalties minoritàries. Els escaldencs van obrir el marcador al minut 24 amb un gol de Genís Soldevila que va fer bona una centrada de Jordi Rubio per l’esquerra per batre per sota les cames el porter uruguaià, José Cortaberría. Quatre minuts després, una centrada per l’esquerra de Gerard Hulk Artigas la va rematar de cap Iván de Nova en la seva estrena com a golejador de l’Inter. El CE Carroi va buscar escurçar diferències per empatar el partit, però Youssef Ezzejjari va fallar un penal que va aturar José Antonio. El davanter va marcar el primer intent, però l’àrbitre el va fer repetir. En el segon llançament, el porter de la selecció el va refusar. Ezzejjari va enviar el refús al travesser i després també va enviar un xut al travesser.
El segon classificat és la UE Engordany, que se situa a tres punts de l’Inter. Els d’Emiliano González van golejar per 5 a 0 amb gols d’Amath Diedhiou després d’una assistència de Guillaume. Morgan Lafont va marcar el segon de cap, el tercer el va fer el màxim golejador de la lliga, Guillaume, i van sentenciar William da Silva i l’internacional Aaron Sánchez.
L’Atlètic Escaldes baixa a la tercera posició en empatar 1 a 1 contra la UE Sant Julià, que estrenava nou entrenador, Fernando Ochoaizpur, que va seguir el partit des de la graderia. Grondona va avançar els escaldencs i Bacari va empatar. En el derbi colomenc, l’FC Santa Coloma va vèncer per 1 a 0 la UE Santa Coloma amb gol de Juanma Torres.