Sense jugar el seu millor partit, però amb una efectivitat gairebé màxima. El Don Denis FC Santa Coloma, el líder de la Lliga Grup Sant Eloi, va sumar tres punts més en imposar-se per 1 a 0 a l’FC Encamp. Això sí, els colomencs van haver de patir de valent contra un rival que barreja veterania i joventut i que de moment no està aconseguint gaires premis. Els de Vicenç Marqués, liderats per un Xavi Vieira excels al mig del camp, van plantar cara al vigent campió. La primera oportunitat de gol va ser de Juanfer Laín, però el porter mexicà Elias Lomeli va refusar a córner amb una excel·lent mà. El partit es va acabar al minut 41 amb l’expulsió del veterà defensa de l’FC Encamp, Sebas Varela. L’ex jugador del Tic Tapa UE Sant Julià va rebre dues grogues gairebé consecutives: una per una falta i una altra per protestar una jugada a l’àrbitre Bruno Parente. La banqueta encampadana i el mateix jugador van protestar moltíssim la jugada, però la decisió arbitral que tant perjudicava l’FC Encamp ja estava pressa.
    A la represa i amb el 0 a 0 inicial a l’electrònic, els de Richard Imbernón es van mostrar lents i imprecisos i només canviaven la dinàmica del joc amb un desequilibrant i profund Juanfer Laín. Al minut 66, Iban Parra va estar a punt d’obrir el marcador després d’una assistència de Joan Capdevila. El porter Elías Lomeli va salvar l’u contra u. Fins al minut 74, el Don Denis no va marcar el gol de la victòria i va ser amb un de Juanfer Laín que va batre amb encert al porter Elías després d’una bonica assistència de Joan Capdevila. L’FC Encamp ho va intentar tot, però sense crear perill a la porteria d’Eloy Casals.
    El segon classificat és el Tic Tapa que està a quatre punts dels colomencs en golejar per 0 a 5 al CE Jenlai que ahir es va presentar amb onze jugadors justos. Els golejadors dels lauredians van ser Iván Vigo, Luis Blanco en va fer dos, un d’ells de penal, i dos també de Mateo Rodríguez. En el partit més interessant de la jornada, el Restaurant The New 1978 UE Engordany va empatar 1 a 1 contra l’UE Santa Coloma que està empatat a 31 punts amb els lauredians. Els d’Emiliano González es van avançar amb un gol d’Ayala i van empatar els d’Otger Canals amb un de Julien Benhaim. L’FC Lusitans, també patint, va sumar tres punts en vèncer per 2 a 1 a l’Assegurances Generals FC Ordino amb gols de  Walter Gómez en pròpia meta i de Silvestre.

L’Inter Escaldes venç a l’últim moment

L’Inter Club Escaldes no demostra la superioritat de la seva plantilla dins del terreny de joc o si més no li costa més del compte guanyar els seus rivals a la Lliga Biosphere. Els d’Álex Somoza es van imposar per 0 a 1 a la UE Santa Coloma B amb un gol al minut 94 de Xavi Gallart. Els colomencs van demanar fora de joc, però l’àrbitre Octavio Carlos Leandro no ho va veure així. Per la seva banda, el Penya Encarnada va superar per 2 a 0 l’FC Encamp B amb gols de Joel Vázquez i Diego Marinho, més conegut esportivament com a Deco.