El Lusitans atrapa el Pidasa al capdavant de la classificació

El Construccions La Posa FC Lusitans ha estat el més beneficiat de l’empat entre el Pidasa FC Santa Coloma i el Matecosa UE Sant Julià. La victòria obtinguda li permet comandar un altre cop la classificació com a colíder.

El matx que es presentava com a més interessant de la jornada entre colomencs i lauredians, va acabar finalment tal com havia començat, amb el marcador mostrant un empat a zero. El que es va viure a Aixovall va ser un dels típics partits entre tots dos conjunts, amb poques ocasions i un joc excessivament travat i mancat de ritme.

El Matecosa es va trobar, a partir del minut 43, amb un jugador menys al terreny de joc, per l’expulsió de Peppe en veure la segona targeta groga. El més destacable és que va ser un matx accidentat. La pitjor part se la va endur Gabi Riera, que va recaure, en una jugada fortuïta, de la lesió al peu que l’ha mantingut uns quants mesos fora dels terrenys de joc. Sebas Gómez i Manolo Jiménez van haver de ser atesos després de colpejar-se mútuament el cap en un xoc per una pilota.

El Lusitans, amb la golejada a l’FC Encamp (5-0), se situa colíder amb els colomencs. A la mitja hora, l’equip de Vicenç Marquès ja dominava per 2 a 0 amb dianes d’Hernández i Reis. Just abans d’arribar al descans Cunha va materialitzar el tercer. Raya marcava al minut 52 de penal i el mateix jugador tancava el marcador al 68.

El Gestions JR CE Principat es va deixar empatar un partit que tenia ben encarrilat. Va signar un empat a dos amb el Construccions Modernes Inter Club Escaldes, que d’aquesta manera suma els primers punts d’aquest curs. Arias i Otiniano avançaven en la primera part els d’Emiliano, però els escaldencs van empatar mitjançant Martins i Lopes.

En el darrer matx de la jornada es va produir el resultat més contundent. L’Escale UE Santa Coloma va vèncer el Bar La Fira d’Andorra FC Casa Benfica per un escandalós 0 a 10. Àlex Martínez i Boris van ser els golejadors en la primera part. En la represa, els canvis en el resultat es van anar succeint repetidament. Un hat-trick de Bernat i les dianes de Sirvan, Boris, Duran, Rodrigo i Fernades, aquest últim al darrer minut, reflectien les dues xifres al marcador a favor dels colomencs.