El Lusitans guanya el líder imbatut i permet que hi hagi un triple empat

La part alta de la classificació torna a estar ajustada, amb un triple empat al colideratge. L’FC Lusitans va mostrar els seus galons com actual campió per golejar el fins ara líder imbatut, la UE Sant Julià. Per la seva part, el Pidasa FC Santa Coloma va fer els deures per acompanyar-los en aquesta privilegiada posició.

El Lusitans sabia que una derrota l’allunyaria excessivament dels lauredians, que comptaven els seus partits per victòries i que en les quatre primeres jornades no havien rebut ni un sol gol. Doncs van ser capaços de superar-lo per 1-4, amb un protagonisme especial de Reis, autor d’un hat-trick. Obria el marcador als cinc minuts, aprofitant una gran assistència de Dos Reis. El segon arribava just abans del descans, en un llançament de córner que rematava de cap tot sol al segon pal. El tercer el materialitzava en una jugada estudiada, posant el peu a la sortida d’una falta (minut 72). Varela, de falta directa, retallava diferències tres minuts després i ja en el temps de descompte Raposo feia el quart.

Al Pidasa li va costar superar la UE Engordany (1-3). Els colomencs van tenir nombroses ocasions, però no van encertar fins al minut 75, amb Renato com a golejador aprofitant una assistència de Cabinho. Al minut 84 Quiroz empatava aprofitant un rebuig del travesser i al minut 89 Samir feia bo un contraatac per donar la victòria al Pidasa, que sumava el tercer al m. 95 mitjançant un penal transformat per Iguacel.

La golejada de la jornada va ser de la UE Santa Coloma, que va endossar un 2-9 a l’FC Encamp. I això que aquests es van avançar per mitjà de Montobbio al minut 12. Salvat, en la següent jugada, igualava el marcador. En la primera part també van marcar Rubio, Vall i Bernat, mentre que en la segona ho feien Salvat, Bernat, Aloy, Pereira i Rubio per part colomenca, i Najem per l’encampadana.

En l’últim enfrontament del dia, el CE Principat va guanyar el Burger King Inter Club Escaldes (1-4). El Principat va agafar avantatge ràpidament, amb les dianes de Fernández (m. 4) i Maicon (m. 7). A la mitja hora Marinho retallava diferències, però només dos minuts més tard Arnejo feia el tercer. Al segon temps, Zambrano marcava el quart, al minut 77.