El Nautara Kaunas demostra la seva condició de favorit davant el Madriu

Redacció

L’FK Nautara Kaunas va demostrar la seva condició de favorit aconseguint la primera victòria en la ronda preliminar de la UEFA Futsal Cup. El conjunt lituà, que juga com a local, va superar al DDS Madriu per 4-1.

El conjunt andorrà va desenvolupar un plantejament, com es preveia defensiu, esperant a veure què feia el rival. Les primeres ocasions van ser pels locals, que es van avançar amb un gol de Bezykornovas. Moure el marcador va esperonar a l’equip dirigit per Gerardas Pasažauskas, que podria haver ampliat diferències si Ksanavicius, Buivydas, Steinas i Lemežis no s’haguessin trobat amb un encertat Flinch sota els pals. Per la seva part, el Madriu arribava en comptades ocasions a la porteria contraria, fent valer les jugades al contraatac.
Precisament després d’una bona oportunitat d’Àlex Rodríguez, desbaratada per Liubauskas, el Nautara va fer el segon, amb una rematada creuada de Ksanavicius. L’avantage no va canviar el signe del partit, tot i que el Madriu intentava que el joc d’atac lituà no pogués crear perill. Però Flinch va continuar tenint feina. Les darreres oportunitats del primer temps van ser per l’equip del Principat. En primera instància mitjançant Lounes i a continuació amb dues rematades de Grego.
En la represa, el Nautara va decidir el matx en els primers minuts, encara que Rodríguez va estar a punt de fer el primer pel Madriu, el que podria haver variat el signe de l’enfrontament. Bezykornovas va fer el tercer pel seu equip i tot seguit era Steinas qui materialitzava el quart. Els andorrans van reaccionar ràpid, amb un gol de Da Cunha, però ja no van poder tornar a marcar. Grego, Soriano, Ibáñez i Flinch, que es va sumar a l’atac jugant avançat, no van ser capaços de superar a Liubauskas.
Els lituans comencen com a líders del grup i el Madriu el tanca. En l’altre matx, el KF Tirana va superar al White Eagles per 4-3. Els maltesos van igualar el marcador en les 3 ocasions que es va avançar al Tirana, però ja no van poder fer res amb el gol de Sina a falta de 5 minuts pel final. Aquesta tarda el Madriu s’enfrontarà al conjunt albanès.