Sascha celebra el 0 a 1 de l’Inter Club Escaldes contra la UE Engordany.

El ‘nou’ Inter segueix inspirat

Víctor Duaso / Foto: Interescaldes.com
Otger Canals sí que donat amb la tecla. Va arribar per substituir Juan Velasco i des de llavors el vigent campió no té rival. Cinc victòries seguides amb 20 gols a favor i cap en contra. Bons números per situar-se ja tercers de la Lliga Multisegur Assegurances.
L’Inter va tancar la jornada 10, que va començar diumenge i va acabar ahir amb una golejada per 0 a 4 contra la UE Engordany. Els de Jesús Barón continuen sense entrar en places de competició europea. Al minut 14, Sas-cha Andreu va rematar al segon pal una centrada des de l’esquerra de Roger Marcé. Aquest és el cinquè gol del veterà davanter que va arribar del CF Badalona.
Deu minuts després, Sascha va rematar de cap un servei per l’esquerra de Gerard Hulk Artigas, però Jesús Coca va refusar amb una encertada estirada.
Al minut 33, els protagonistes de l’anterior jugada es van intercanviar els papers. Sascha va apurar línia de fons i va realitzar la passada de la mort perquè Hulk Artigas marqués el seu primer gol del partit.
A la represa, els d’Otger Canals van sentenciar només començar amb un nou gol de Hulk Artigas. El davanter va fer bona una jugada individual del canari Aridai Cabrera.
La UE Engordany va poder marcar el gol de l’honor amb un remat a boca de canó d’Èric Balastegui, internacional sub-21, però Adrià Muñoz va salvar l’1 a 3. I al minut 63 qui no va perdonar va ser Aridai Cabrera, que amb una centrada xut va sorprendre tothom. Abans del final del partit, Adrià Muñoz va salvar també una ocasió de Víctor Bernat. Els de Canals s’enfronten diumenge a la UE Sant Julià i els de Barón a l’FC Santa Coloma.