El Pidasa es complica la vida però continua en el lideratge

Redacció

El Pidasa FC Santa Coloma segueix mantenint el liderat després del triomf sobre el CE Principat (3-2) en un matx que se li va complicar. En la primera part s’havia avançat 3-0 amb dos gols de Renato i un de Samir, però a l’últim quart les coses es van ajustar amb les dianes de Lopes i Hernández, aquesta de penal.

El Construccions La Posa FC Lusitans puja a la segona plaça en guanyar al Matecosa UE Sant Julià (1-2). Els gols no van arribar fins al final del partit. Gonçalves va marcar en pròpia porta al minut 82, Yael empatava al 85 i Reis donava el triomf al 89.

L’Escale UE Santa Coloma va superar el Construccions Modernes Inter Club Escaldes (0-5). A la mitja hora manava amb dues dianes de Vall i Bernat. Vall va fer el seu hat-trick particular al minut 86. El Transports Couto UE Engordany va vèncer el Ranger’s FC (3-0). Van marcar Palomo, Pinto i Vergara.

També va tenir lloc la ronda prèvia de la Copa Constitució. L’FS La Massana va vèncer l’Atlètic Club Escaldes (3-1) i el CE Principat B, el Penya Encarnada (4-2).