Dels tres partits coperos a Sarrià a jugar diumenge (14 hores) el primer partit de lliga al Stage Front Stadium de Cornellà-El Prat. L’Espanyol i l’FC Andorra es tornaran a veure les cares en territori català 40 anys després de l’última vegada. I quin dia va ser la darrera visita del club tricolor? Va ser un 28 de novembre del 1984 i el partit corresponia a la tornada de la segona eliminatòria de la Copa del Rei. A l’anada, els de Xabier Azkargorta es van imposar per 0 a 1 amb un gol de Tintín Márquez. A la tornada, els blanc-i-blaus van certificar la seva classificació en el Torneig del KO amb un gol de qui després va ser resident andorrà, el davanter Michel Pineda. Un gol que va arribar al minut 82. Aquell FC Andorra, amb Arévalo de porter, estava dirigit pel malaguanyat Antonio Lagunas.
I quin va ser el primer precedent en territori perico entre aquests dos equips? Va ser la temporada 1978-79 i també en una tornada de la segona eliminatòria de Copa del Rei. L’Espanyol estava comandat des de la banqueta per José Antonio Irulegui i l’FC Andorra per Vicenç Dauder. En l’anada, resultat per 2 a 5 favorable a uns blanc-i-blaus de primera divisió i a la tornada, a Sarrià, 3 a 1 amb gols de l’argentí Severiano Pavón i doblet de Rafa Marañón, el segon de penal. Per part andorrana va marcar Antonio Esteve. En l’Espanyol hi havia jugadors com Urruti a la porteria, Canito o Longhi. I en l’FC Andorra, Siscu Valverde o Zunzarren.
En el segon precedent entre aquests dos equips a Barcelona també va ser en Copa del Rei, però aquesta vegada en la tornada de la primera eliminatòria en el curs 1982-83. A l’anada, 1 a 1 amb gol de Siscu Valverde de penal i John Lauridsen. A la tornada, els de José María Maguregi, conegut com el mag que va inventar l’autobús, van imposar-se per 2 a 0 amb gols de John Lauridsen i Diego Orejuela de penal. Aquell Espanyol tenia a la porteria Tommy N’kono, Tintín Márquez, Rafa Marañón o Lauridsen. 
Per tant, diumenge reviuran 40 anys després aquest enfrontament entre catalans i andorrans. Aquesta vegada un aspirant a ascendir a primera i un que busca no baixar.