Eder Sarabia s’abraça a Sinan Bakis.

El primer pitxitxi

Víctor Duaso / Foto: FC Andorra
Pau Casadesús, Adrià Altimira, Iván Gil, Sergio Molina, Héctor Hevel i Sinan Bakis. Aquests, fins diumenge a la tarda, eren els màxims golejadors de l’FC Andorra. Cadascú d’ells amb un gol. Eder Sarabia no tenia cap pitxitxi fins que Bakis, al minut 92, va empatar el partit contra l’Albacete Balompié. El de Troisdorf, de 28 anys, ja és el màxim golejador de l’equip tricolor. Acumula dos gols i tots dos als minuts d’afegitó. Els dos han provocat que els d’Eder sumessin dos punts.
Bakis és un futbolista turc nascut a Alemanya i també format en aquell país. De fet, es va donar a conèixer als juvenils del Leverkusen. Mai va tenir l’oportunitat d’arribar al primer equip i va decidir marxar cap a Turquia per jugar al Kayserispor i va estar dirigit per un mític exjugador del Madrid i el Barça, Robert Prosinecki. Després va fitxar pel Bursaspor. El 2018 va decidir deixar Turquia per incorporar-se a l’Admira Wacker d’Àustria. Allà va destacar a nivell golejador i li va servir per poder anar a l’Eredivisie amb l’Heracles Almelo. Un golejador que es vol donar a conèixer al futbol espanyol.

Primera desfeta de l’FC Andorra B

Primera derrota. El segon equip de l’FC Andorra, dirigit per Álex Rodríguez, va patir dissabte la primera derrota de la temporada en perdre per 1 a 0 contra el Vallfogona de Balaguer. Els locals es van avançar amb un gol de Xavier Trepat al minut 30. Els d’Álex Rodríguez no van poder comptar amb el veterà defensa central Ilde Lima. El tècnic de l’FC Andorra B va acabar expulsat per doble groga. El segon equip dels tricolors jugarà el seu pròxim partit dissabte contra el Torà que és l’últim del grup 15.