La jornada es presentava plàcida per als equips de la part alta de la taula. Per a la majoria ho va ser, però no així per al Pidasa FC Santa Coloma, que no va poder passar de l’empat davant el Gestions JR Principat i va deixar que el líder se li escapés a tres punts.

Sorpresa i de les grosses la que es va produir a Aixovall. El Principat, que aquesta temporada està fallant més del que es podia esperar, va esgarrapar un empat a dos amb el Pidasa. Beto avançava els colomencs als onze minuts, però la igualada no va tardar a arribar, mitjançant Da Cunha, al 22. Al principi del segon temps Beto tornava a posar per davant el seu equip. El Pidasa va disposar d’ocasions d’ampliar diferències, però es va trobar amb l’empat Viegas a deu minuts per al final.

El Matecosa va demostrar la seva condició de favorit sobre el Bar La Fira d’Andorra FC Casa Benfica i el va golejar per 6 a 0. Als 5 minuts Gonçalves feia el primer i abans d’arribar a la mitja hora el marcador ja mostrava un 4-0, amb dues dianes d’Iguacel i una altra de Varela. Al 40 Salvat feia la maneta. La claredat del marcador va provocar que en la segona part baixés la intensitat. A poc d’arribar a l’acabament, Iguacel marcava per materialitzar el seu hat-trick particular.

Pocs problemes va tenir el Construccions La Posa FC Lusitans per imposar-se al Construccions Modernes Inter Club Escaldes (1-5). Cardoso i Reis, al 12 i al 21 respectivament, van avançar el Lusitans, resultat amb què s’arribava a la mitja part. Pinto (53) ampliava diferències, mentre que Lopes, al minut 72, feia el gol escaldenc. Al tram final Raya i Reis posaven el marcador definitiu.

En el darrer enfrontament de la jornada, l’Escale UE Santa Coloma es va imposar a l’FC Encamp per 1 a 6. I això que els encampadans es van avançar al primer minut mitjançant Pandoro. Sirvan va empatar al quart d’hora. En la segona part els colomencs van sentenciar de seguida, amb dos gols de Rodrigo i un de Boris. Rubio i Bernat van tancar la golejada.