El Sant Julià es mostra resolutiu en un matx que li permet recuperar el liderat

El Matecosa UE Sant Julià s’ha situat líder de la Lliga per l’average. Va superar, en el partit ajornat de la quarta jornada, l’Escale UE Santa Coloma (3-1), cosa que significa la primera derrota de la temporada dels de Lluís Miquel Aloy.

El Matecosa només va tardar 5 minuts a crear la primera ocasió, amb una rematada al pal de Lucho. Els de Patri González ho seguien intentant. Una centrada de Wagner la va recollir Gabi Riera, però el seu xut el va aturar Rivas. En la següent jugada, només uns segons més tard, va ser Gabi Riera qui va centrar. Alejandro no va encertar a aprofitar l’assistència i per darrere va arribar Wagner, que va enviar l’esfèrica al cos del porter.
L’Escale va tardar a reaccionar. Una obertura a l’espai de Sirvan va arribar a Ribero per banda esquerra, que va encarar Perianes i va enviar l’esfèrica massa alta. En un atac lauredià, Rivas va fer caure Gabi Riera dins l’àrea, fet que va significar penal, que Xinos es va encarregar de transformar.
Amb el marcador a favor, el Sant Julià va provar d’anar al descans amb una diferència més gran. En una jugada Peppe va assistir a Gabi Riera a la mitja lluna. Aquest últim va superar Orosa amb una finta, però la seva rematada se’n va anar fregant el pal. Al darrer minut va arribar el segon. Internada personal de Peppe, que supera fins a tres rivals per velocitat, i quan arriba a la frontal la culmina amb un xut per tot l’escaire.  Els lauredians no van tardar a decidir el matx i al m. 55 van sentenciar amb un error al migcamp de Sirvan en una passada, que va interceptar Alejandro. Alejandro va veure l’escapada de Riera, va assistir, i aquest va superar amb una vaselina la sortida del porter.
El partit va baixar en intensitat per la claredat del marcador, i l’Escale no va ser capaç d’arribar amb perill a la porteria rival. I el Matecosa, amb tranquil·litat per l’electrònic, tampoc insistia en atac. La millor ocasió va ser un contraatac llançat per Sebas per l’esquerra, que va assistir a Alejandro al punt de penal, però el davanter argentí va rematar a fora.
Al temps afegit Boris va poder superar Perianes en un contraatac, però el porter va tocar la pilota amb la punta dels dits per enviar-la a córner. A punt per al xiulet final, Boris va fer el gol colomenc amb una rematada de cap.