El Sideco FC Encamp tanca la temporada amb doblet, lliga i Canut.

El Sideco FC Encamp, campió del Memorial Canut

V. D. / Foto: Xavi Miró / FAF

El campió de primera contra el de segona es van disputar el Memorial Canut i el Sideco FC Encamp va complir amb el seu paper de favorit. Els d’Alex Carvalho van assolir el doblet i van tancar una temporada perfecta en vèncer per 3 a 0 el sorprenent CF Esperança d’Andorra.
El campió de primera va haver de picar pedra, especialment, gràcies a la bona actuació del porter Jony Gálvez  (segon seleccionador de l’absoluta femenina de futbol). L’1 a 0 es va materialitzar transcorreguts els primers 16 minuts de partit i va ser amb un gol d’André Ferreira, ex-porter del desaparegut CE Sant Julià.
La sentència dels de Carvalho va arribar arran d’un xut al pal d’André, és a dir, a sis minuts del final, amb amb un gol de l’argentí Tomi Lolich i després va tancar el marcador final Robert Troitiño després de combinar amb l’ex-FC Andorra, Leo Alves. Una temporada on només han perdut un partit de lliga. Ja toca pensar en la Champions del 40x20.