El Sideco FC Encamp dirà adeu o fins aviat a la UEFA Champions League de futbol sala. Els d’Álex Carvalho van patir ahir la segona derrota al grup E de la Ronda Prèvia que es disputa a Lucenec (Eslovàquia) en perdre contra l’FC Cosmos Tallinn per 1 a 4.
Els encampadans, vigents campions de lliga i també del Canut, van començar el partit avançant-se en l’electrònic amb un gol al minut 1 de Leo Alves, que va comptar amb la col·laboració de Katerynin. Onze minuts després, Nikita Tsernei va empatar i al minut 15 van arribar dos gols que van certificar la remuntada amb gol del veneçolà Juan José Romero Molero i un de Vitalii Katerynin. El triomf el va tancar el mateix jugador a quatre minuts del final.
El pròxim partit serà demà (16 hores) contra el PYF Saltires d’Escòcia, que també ha patit dues derrotes en aquesta Ronda Prèvia. El Cosmos i el Lucenec es jugaran la classificació per a la Ronda Principal.