El sistema funciona en la primera part però en la segona el desgast penalitza

El desgast en la segona part va condemnar la UE Santa Coloma, que va ser capaç de plantejar un partit molt seriós davant d’un rival superior i fins i tot va posar-se al davant en el marcador, però al segon temps el Zrinjski Mostar va imposar el seu físic per capgirar el resultat (1-3) i posar-se l’eliminatòria de cara a la tornada.

Els andorrans van exercir sobre el terreny de joc allò que se’ls demanava, mantenir les línies i posseir la pilota. Jugant-la. A més la primera línia de pressió es trobava a la zona de tres quarts per evitar la sortida plàcida de pilota del rival. La primera ocasió arribava dels peus de Rubio, amb una falta des del vèrtex de l’àrea que s’escapava alta. Els balcànics van tardar a acostar-se amb perill a la porteria andorrana. Primer va provar-ho Duric i a continuació Popovic, amb una rematada que s’escapava creuada ajustada al pal. El plantejament colomenc no deixava que els bosnians poguessin fer aquella última passada que comportés veritable perill. Passaven els minuts i en el temps de descompte Crespo realitzava una passada en profunditat a Bernat, que superava la pressió en carrera d’Anicic i feia passar la pilota per sota les cames en la sortida de Dujkovic per posar al davant els groc-i-negres.

Al descans el tècnic balcànic va esperonar els seus jugadors, que s’estaven veient sorpresos per una UE Santa Coloma amb les idees ben clares del que havia de fer i jugant amb tranquil·litat. En la represa el Zrinjski va apujar un pistó la intensitat i va posar-se com a objectiu la porteria andorrana. Duric i Crnov van ser els primers a provar-ho. Simeunovic, entrant per banda dreta, va encarar Periánez, que li va tancar l’angle i rematava al lateral de la xarxa.

On no va poder fer res va ser en el gol de Crnov. Simeunovic el va assistir i rematant sol posava la pilota lluny de l’abast del porter. El conjunt bosnià havia agafat el domini i el desgast es començava a notar en els jugadors andorrans. Així, tres minuts després els visitants es posaven al davant. Passada en profunditat en banda esquerra cap a Stojkic, que assistia cap a Popovic, que marcava amb un xut creuat.

El tercer arribava a un quart d’hora per al final, amb una passada enrere de Popovic cap a Duric, que es preparava la pilota a la mitja lluna per llançar un xut creuat que superava Periánez. El cansament era evident entre els jugadors colomencs, però van poder mantenir el resultat fins al xiulet final.

L’FC Santa Coloma en menys de mitja hora es veu superat

Els primers 25 minuts van ser decisius contra els interessos de l’FC Santa Coloma. Va rebre tres gols i les esperances de treure un bon resultat a Kópavogur es van esvair. El Beidablik va deixar del tot encarada l’eliminatòria de cara a la tornada de la setmana vinent (4-0).

Els primers minuts van ser travats, amb nombroses faltes per a totes dues bandes que tallaven el ritme de joc. Lydsson, de falta directa, va realitzar el primer xut perillós, que acabava en córner. Hreinsson va ser el següent a intentar-ho, començant a apuntar la seva punteria en el que era un avís de les seves intencions. Els islandesos van aconseguir posar-se al davant després d’una falta votada per Lydsson, amb Hreidarsson com a golejador. Era el minut 19 de partit. El segon no tardaria a arribar. Va ser al 23, obra de Hreinsson, amb assistència de Jónsson. Defensivament els colomencs ho estaven passant malament i fruit d’aquest fet es produiria el tercer només dos minuts després, amb Hreinsson de nou com a protagonista. Calia anar cap endavant i Alejandro va tenir una bona ocasió, amb aturada del veterà Gunnleifsson. Adalsteinsson va intentar-ho en dues ocasions però la pilota va marxar fora. La darrera oportunitat la va tenir Hreinsson, amb Calas blocant l’esfèrica.

En el primer tram de la represa el porter andorrà va tenir feina. Primer va fer una gran aturada a Adalsteinsson. Al minut 61 tots dos es tornaven a trobar, amb el porter cometent penal. Lydsson el llança per posar el quart. La diferència en el marcador i el seguit de canvis van fer baixar el ritme d’intensitat sobre el camp. Les rematades de Samir i Gardarsson van ser les més destacades fins al final del matx, tot i que no van trobar porteria.